Aracımı buldum ama noterde sistemsel yaşanan problem sebebiyle işlem yarına kaldı. Loading...Elantra larda hoşuma gidiyor benim. C segment için değerlendirebilir. Baktın mı hiç bilmiyorum.
Hadi bakalım hayırlısı.Aracımı buldum ama noterde sistemsel yaşanan problem sebebiyle işlem yarına kaldı. Loading...
İlahi mesajı yanlış anlamıyorsun inşallahAracımı buldum ama noterde sistemsel yaşanan problem sebebiyle işlem yarına kaldı.
Ya daha kafanı karıştıracaktık, lan acaba dedirtecektik.Boşa gitti onca emek.Aracımı buldum ama noterde sistemsel yaşanan problem sebebiyle işlem yarına kaldı. Loading...
Bu konularda kafasının dikine gidip hata yapmayı seven biriyim kolay kolay kafam karışmazYa daha kafanı karıştıracaktık, lan acaba dedirtecektik.Boşa gitti onca emek.
Hayırlı olsun şimdiden,kazasız belasız inşallah.
Yanlış anlamak istiyorum görmezden geliyorum. Her işim aynıİlahi mesajı yanlış anlamıyorsun inşallah![]()
Bile bile lades yaniYanlış anlamak istiyorum görmezden geliyorum. Her işim aynı![]()
Geri dönüşü olmayan bir yola girdim sanırımBile bile lades yani![]()
Alacaadık sana bi zubaru rahatlayacaktınGeri dönüşü olmayan bir yola girdim sanırım![]()
İleride mutlaka bir zubaru bineceğim o iş benim aklımdaAlacaadık sana bi zubaru rahatlayacaktın
İleride mutlaka bir zubaru bineceğim o iş benim aklımda![]()
Rengi kötü, geri kalanı seçeneklerin en iyisidir inşallah. Kazasız belasız günler dilerim canım kardeşim. Hayırlı olsun.
Çok teşekkürler abi. Umarım doğru bir karar vermişimdir. Bindiğim diğer arabalar haz vermiyor çok kötü mazdalandıkRengi kötü, geri kalanı seçeneklerin en iyisidir inşallah. Kazasız belasız günler dilerim canım kardeşim. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun üstat, yakışıklı duruyor baya. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Bir konuyu hak etmiyor mu bu Kara İnci.