Bu Araç Hakkında Görüşleriniz Nelerdir? (III)

kadir

Kıdemli Üye
Araç Markası
Mazda 3 A/T İmp. 2012
Araç Renk ve Tip
Karamio-Sedan
valla bence zor hocam, piyasasının olma sebebi bence o paraya alınabilecek sınıfındaki en iyisiydi. şişen fiyatlar sebebiyle bence alternatifleri çoğaldı ve maalesef ki alternatifleri piyasası olan araçlar oldu gibi geliyor bana. Haa mazda hala özel bir araç bence fakat realitedeki fiyatlar ve ticari durumu düşününce bu fiyatlara insan 2 kez düşünüyor bence. en azından ben bu sabah 1.5 milyon vermenin eşiğinden döndüm :))
O zaman hayırlı olsun size.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2001 Opel Astra G
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan

Ne dersiniz...
Hiç bilmiyorum bunları, kullanan varmı aramızda.
Komşumuzun oğlunda vardı iki üç yıl önce, merak edip sorduğumda, temizleri iyidir, yıkık dökükleri saç baş yoldurur, kendi piyasası var, ben kısa vadeli hevesimi gidermek için aldım demişti, sonrasında da sattı.

Dikkat çekmeye, acemi bayanlara gelir cinsten bana göre.

Şafakkaratas

Sessiz
626 2.0 GLX 91 model enjeksiyonlu sunroof aktif olarak çalışan bir 626 buldum fiyatı da güzel. Boyası bitik durumda haliyle boya masrafım olacak.

Satan arkadaşın dediğine göre alt takımlarda bir sorun yok. Çürük çarık yok diyor. Araç 300 binde motor falan ellenmemiş gibi duruyor.

Birkaç ufak tefek sorunu var. Sol ön kapının camı elle desteklenmesi gerekiyormuş gücü yetmiyor veya bozuk olabilir. Sağ arka cam da 2 cm kapanmıyormuş yapılabilir diye düşünüyorum Ankara'da düzgün bir ustaya gösterebilirim veya Kocaeli'nde.

Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum.

Üst Alt