Bu Araç Hakkında Görüşleriniz Nelerdir? (III)

kadir

Kıdemli Üye
Araç Markası
Mazda 3 A/T İmp. 2012
Araç Renk ve Tip
Karamio-Sedan
valla bence zor hocam, piyasasının olma sebebi bence o paraya alınabilecek sınıfındaki en iyisiydi. şişen fiyatlar sebebiyle bence alternatifleri çoğaldı ve maalesef ki alternatifleri piyasası olan araçlar oldu gibi geliyor bana. Haa mazda hala özel bir araç bence fakat realitedeki fiyatlar ve ticari durumu düşününce bu fiyatlara insan 2 kez düşünüyor bence. en azından ben bu sabah 1.5 milyon vermenin eşiğinden döndüm :))
O zaman hayırlı olsun size.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2013 VW Polo TDI
Araç Renk ve Tip
Beyaz Hb

Ne dersiniz...
Hiç bilmiyorum bunları, kullanan varmı aramızda.
Komşumuzun oğlunda vardı iki üç yıl önce, merak edip sorduğumda, temizleri iyidir, yıkık dökükleri saç baş yoldurur, kendi piyasası var, ben kısa vadeli hevesimi gidermek için aldım demişti, sonrasında da sattı.

Dikkat çekmeye, acemi bayanlara gelir cinsten bana göre.

Şafakkaratas

Sessiz
626 2.0 GLX 91 model enjeksiyonlu sunroof aktif olarak çalışan bir 626 buldum fiyatı da güzel. Boyası bitik durumda haliyle boya masrafım olacak.

Satan arkadaşın dediğine göre alt takımlarda bir sorun yok. Çürük çarık yok diyor. Araç 300 binde motor falan ellenmemiş gibi duruyor.

Birkaç ufak tefek sorunu var. Sol ön kapının camı elle desteklenmesi gerekiyormuş gücü yetmiyor veya bozuk olabilir. Sağ arka cam da 2 cm kapanmıyormuş yapılabilir diye düşünüyorum Ankara'da düzgün bir ustaya gösterebilirim veya Kocaeli'nde.

Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum.

Metehanksz

Sessiz
Mazdalarla uzun zamandır ilgileniyorum ilk defa alma fırsatı doğdu o yüzden foruma da ilk defa mesaj atacağım yanlış yerde hata yaptıysam kusura bakmayın alınık'a mı yazsam buraya mı bilemedim

Bütçe 400-500

Içi dışı fena durmuyor. Özellikle açıklama kısmına sahiplerin detaylı olarak ne yaptıklarını yazması ilana bakarken güven veriyor

Sanırım en beğendiğim bu oldu. kmsi düşük yine aynı şekilde ayrıntılı açıklama, dolu paket, biraz üst sınıra yakın pazarlık sordum bakalım.

Paket olarak diğerlerinden zayıf sport Dynamic yazılmış ama değil. Bunun da rengini beğendim diye attım aslında bir de daha ucuz ama koyduğu modeli yanlış girmesi açıklamanın yetersiz olması eksi.

22 yaşındayım çok bilgiliyim diyemeyeceğim ama burayı 2 senedir okuyorum forumun ortamına güvendiğim için size sorup öğrenmek isterim.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2013 VW Polo TDI
Araç Renk ve Tip
Beyaz Hb
Mazdalarla uzun zamandır ilgileniyorum ilk defa alma fırsatı doğdu o yüzden foruma da ilk defa mesaj atacağım yanlış yerde hata yaptıysam kusura bakmayın alınık'a mı yazsam buraya mı bilemedim

Bütçe 400-500

Içi dışı fena durmuyor. Özellikle açıklama kısmına sahiplerin detaylı olarak ne yaptıklarını yazması ilana bakarken güven veriyor

Sanırım en beğendiğim bu oldu. kmsi düşük yine aynı şekilde ayrıntılı açıklama, dolu paket, biraz üst sınıra yakın pazarlık sordum bakalım.

Paket olarak diğerlerinden zayıf sport Dynamic yazılmış ama değil. Bunun da rengini beğendim diye attım aslında bir de daha ucuz ama koyduğu modeli yanlış girmesi açıklamanın yetersiz olması eksi.

22 yaşındayım çok bilgiliyim diyemeyeceğim ama burayı 2 senedir okuyorum forumun ortamına güvendiğim için size sorup öğrenmek isterim.
Sahsen bu kasayı kendi içinde de en zayıf piyasası olan Mazda 3'ler olarak değerlendiriyorum.

Bu bütçe ve modelde Mazda 3 olsun diyorsan bir şey diyemem fakat, piyasası, parçası, ustası insani çerçevede olsun denilirse de bu Mazda değil artık.

Metehanksz

Sessiz
Sahsen bu kasayı kendi içinde de en zayıf piyasası olan Mazda 3'ler olarak değerlendiriyorum.

Bu bütçe ve modelde Mazda 3 olsun diyorsan bir şey diyemem fakat, piyasası, parçası, ustası insani çerçevede olsun denilirse de bu Mazda değil artık.
Tüm önerilere açığım. Sitede, usta tavsiyeleri bölümündeki Bursa ustalarına da uğrayıp onlarla da arabalar hakkında görüşmek istiyorum.

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Bir abim için bakıyoruz, ne düşünüyorsunuz?
Km dışında iyi bir yerini görmedim

Screenshot_20260627_180809_sahibinden.jpgScreenshot_20260627_180852_sahibinden.jpgScreenshot_20260627_180957_sahibinden.jpgScreenshot_20260627_181052_sahibinden.jpgScreenshot_20260627_181208_sahibinden.jpg

ayd

Katılımcı
Araç Markası
2010 - Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan

ÖzgürSeyyar

Katılımcı
Araç Markası
1998 - Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Gri - HB
Hocam benim fikrimce bir sürücü direksiyon simidini o şekilde kullanıyorsa, o arabanın bakımlarını da mutlaka aksatıyordur. Bir direksiyon kaplama kaç para ki.. Adam araba satacak o farları git bi parlattır dimi ama..

Üst Alt