Sana da en güzelinden nasip olur inşallahOoo buralar miss gibi M6 kokuyor![]()
OlduSana da en güzelinden nasip olur inşallah![]()
Avrupa daha iyi sanki. M6 nın poyasa nasıl satışı vs.Fotoğrafını paylaştığın araç mazda6 gh amerikan versiyonu. Bize gelen avrupa versiyonu ve farklılıklar var.
Amerikan versiyonu;Ekli dosyayı görüntüle 39938Ekli dosyayı görüntüle 39939Ekli dosyayı görüntüle 39940Ekli dosyayı görüntüle 39941
Avrupa versiyonu:Ekli dosyayı görüntüle 39942Ekli dosyayı görüntüle 39943
Hadi inşallah...Konusu gelmek üzere![]()
Hayırlı olsun ustadım haberimiz yok. Bu aralar vakit yok gerçi, konu açsan da muhtemelen göremezdim. Detayları bekliyoruzKonusu gelmek üzere![]()
Bunun için burada bir paylaşım yaptım fazlasıyla soruna cevap olacağını düşünüyorum.@süleyman46 soruları alalım... Mesela yakıttan başlayalım
Ah süleyman ah nü günah işledin de bu hallere düştün.Benide ekleyin lütfen
Mazda 6 gg 2.0 at hb
araç için ilk söylenecek söz "sessiz"![]()
nü zaten çok tehlikeli hocamAh süleyman ah nü günah işledin de bu hallere düştün.
Ya kardeşim V6 varken bir de yaylanma varken bana Mazda 6 deme yahunü zaten çok tehlikeli hocam
bilmem neden sen sevmedin mi mazda 6 yı![]()
Tamam tamam bahanen geçerli kabul ettim.Valla baktım hiç temiz yoktu çok hastası da değilim ki aylarca bekleyeyim
Birde Nissan a uyuzum tabi maxima yı ayrı bir yere koyarım ama yinede uyuzummakyajlı sını alırdım o zaten hiç yok.
Temiz olanların havası ile de uğraşamam açıkcası. Ya o kadar beğendin madem tanıt bize çek bir video göster yaylanma artık nasılsa
Sen Hamdi ye bakma bal var onda ondan öyle![]()
Şimdi 3.0 olursa 2.5 olanlara ayıp olur.Lan V6 diyip durmayınV6 olacaksa en az 3.0 cc olacak ki V6 homurdasın azıcık
![]()
Daha önce frene bastığım her yerde gaza basıyorum yaylanma var fısır fısır değil tabi frene basınca önünün kapanması falan çok hoşTamam tamam bahanen geçerli kabul ettim.
Ya süleyman bu Mazda 6 yaylanıyor mu giderken merak ettim şimdi![]()
2000 olmak için v 6 olmaya gerek varmı? azıcık türkü çalmaya çalışır işte.Lan V6 diyip durmayınV6 olacaksa en az 3.0 cc olacak ki V6 homurdasın azıcık
![]()