Çok geçmiş olsun pırıl pırıl olmuş. İyi günlerde binin inşallah. İşlemi denizli de mi yaptırdınız. Bu arada ben de denizlideyim.
Aynen öyle valla tek sorun bu olursa çok uygun fiyata lpgnin olumsuzluklarını ortadan kaldırıyoruz:nazar: maşallah 77 binde 10 bin liradan fazla karınız olmuştur Tayyip hesabı yapasım geldi 1000 lira Nereee 10000 lira nireee
geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler.
Babama mazda 3 almayı düşünüyorduk ama galiba vazgeçeceğiz bu lpg uyumsuzluğu yüzünden... Honda civic var babamda 50000 de filan lpg takıldı şu an araç 160000 de "0" problem.
2004 civic'lere 34-35 bin lira istiyorlar hadi diyelim 32 ye satılsın... Ben 2006 model M3 bulurum ve üzerine 5 bin lira masraf yaparım yine 34-35 bin lirayı bulmaz... Mazda 3'ün donanımı, rahatlığı, prestiji, güvenliği de yanıma kâr kalır...
civic hatasına sübap problemi yüzünden sakın düşmeyin derim...
Babam uğraşamaz demişsin de; baban değil ustalar uğraşacak, baban aracı bırakacak ve akşama alacak... Birde; doğmamış çocuğa don biçmiyor muyuz??
Aynen abi valla topansak baya adam çıkacak denizlidenMenemen muhabbetine bir müşteri daha bulduk desene Serkan...
Müstakbel Denizli toplantısı için 4. kişiyi de bulduk, sanırım kare tamamlandı okey oynayabiliriz...
Bir daha subap yüzü görmemeniz temennisiyle hayırlı olsun
Geçmiş olsun, güle güle kazasız belasız binin inşallah, fotoğraflar için ayrıca teşekkürler, masraf da hiç bir şey değil valla
hade geçmiş olsun iyi günlerde begir tork üretsin motorunuz hayırlı olsun
1 teklik hicbirşey lpg tasarrufunun yanında.
İyi günlerde kullanın.
Yaşadığınız sorunları baştan sona okudum anlattığınıza benzer sorunlar benim aracımda da bu aralar mevcut artık subapların değişim zamanı geldi. Denizlide yaptırmış olduğunuz ustadan memnun musunuz ya da Aydın'da daha önce subap değişimi yaptıran arkadaş varsa tavsiye edeceği usta varmıdır? Yetkili serviste baya maliyetli bir sonuç çıkacak anlaşılan.
Serkan ve Veli abi net bilgiler verecektir, yanılmıyorsam Denizli de Bayrak Oto vardı.