vallahi kıyısından döndük hocam, teşekkür ederim. peki öteki bahsettiğim buji hakkında bir düşüncen var mı ya da sen hangi bujiyi tavsiye edersin/kullanıyorsun?BKR5ES11 değil bizim araçların bujisi BKR5E11, aradaki S ye dikkat! Deli gibi tekletir S olan. NGK nın sitesinden bakarsanız S nin uyduğu bir tane mazda yok.
vallahi kıyısından döndük hocam, teşekkür ederim. peki öteki bahsettiğim buji hakkında bir düşüncen var mı ya da sen hangi bujiyi tavsiye edersin/kullanıyorsun?
edit: uygun olan buji bu olması lazım.
BKR5ES11 değil bizim araçların bujisi BKR5E11, aradaki S ye dikkat! Deli gibi tekletir S olan. NGK nın sitesinden bakarsanız S nin uyduğu bir tane mazda yok.
Yanlış anlama olmasın ama verdiğim linklerin bir yerinde @ayd hocamın üstte alıntı yaptığım mevzu yazıyordu, sadece okumak gerekiyor.vallahi kıyısından döndük hocam, teşekkür ederim. peki öteki bahsettiğim buji hakkında bir düşüncen var mı ya da sen hangi bujiyi tavsiye edersin/kullanıyorsun?
edit: uygun olan buji bu olması lazım.

