Yeni Honda Civic 1.6 Eco Satışa Çıktı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Honda, tasarruflu bir araca sahip olmak isteyenler için Civic modelinin LPG'li modelini satışa sundu.



Japon Honda, 9.neslini ürettiği Civic modelinin lpg'li versiyonunu satışa çıkardı.Honda'nın bu yeni versiyonu, dizel araçlara göre hem daha sessiz hem de daha tasarruflu.Türkiye'de üretilen Honda Civic Eco, eski Civic modellerine göre daha keskin çizgilere sahip.Bu keskin çizgiler sayesinde de önceki versiyonları göre daha gösterişli bir araç olarak göze çarpıyor.



İç tasarımında ise bir önceki modeline göre çok fark yok gibi gözüküyor.Malzeme kalitesi bakımından çok iyi olmasa da ergonomik bakımdan başarılı bir araç olan Honda Civic Eco, arkada oturan yolcular için başarılı bir diz mesafesi ile rahat bir yolculuk sağlıyor.

Dream, Premium, Elegance ve Executive isimlerinde 4 farklı versiyonu bulunan Civic Eco 62 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

1.6 litrelik motorla satılan bu ara 125 beygir gücüne sahip olup 152 Nm tork üretebiliyor.5 ileri otomatik şanzıma sahip bu ara. 0-100 km/s hıza 12.2 saniyede ulaşıyor.100 km'de ortalama 6.8 litre tüketimi olan Civic Eco,36 litrelik gaz deposuyla 350 km'ye kadar yol yapabiliyor.

 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,831
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Arka tasarım bütün olumlu şeyleri alıp gidiyor...
 

Oğuzhan

Aktif
Yönetici
Administrator
Mesajlar
9,949
Konum
Eskişehir-Aydın
Araç Markası
2015 Mitsubishi Lancer
Araç Renk ve Tip
İnci Beyaz Sedan
Motoru daha verimli yapamıyorsan lpg tak :p Ortalama tüketime bak 6.8lt
 

Üst Alt