Mazda 3 BM Skyactiv Park Sensörü Sorunu

Metin2626

Sessiz
Araç Markası
2017 Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Beyaz Sedan
Arkadaşlar merhaba 2017 mazda3 sedan sahibiyim park sensörlerim çalışmıyor geri görüş kameram çalışıyor sensörü düğmesinden açıp kapatıyorum gene aynı arzayı veriyor resim ekliyorum ne yapabilirim fikri olan var mı

Ekli dosyalar

• IMG_2223.jpeg
    IMG_2223.jpeg
    234.7 KB · Görüntüleme: 33

Metin2626

Sessiz
Araç Markası
2017 Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Beyaz Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Arkadaşlar merhaba 2017 mazda3 sedan sahibiyim park sensörlerim çalışmıyor geri görüş kameram çalışıyor sensörü düğmesinden açıp kapatıyorum gene aynı arzayı veriyor resim ekliyorum ne yapabilirim fikri olan var mı
Cihazla hatalar silindi problem çözüldü …

Fthzrl

Sessiz
Araç Markası
2017 - Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Kahverengi - Sedan
Cihazla hatalar silindi problem çözüldü …

Ekli dosyalar​

• IMG_2223.jpeg
    IMG_2223.jpeg
    234.7 KB · Görüntüleme: 28
Hocam Merhaba,
2017 mazda3 sedan var bende de. Geçen sene aldım alırken experde sol ön park sensörü hata veriyor beyninden sildik dediler. Bir müddet hata vermedi ancak durup dururken sorun tekrar etti. Aracı bakıma yetkili servise bakıma götürdüğümde kamera kalibrasyonundan dolayı dediler ve tekrar kalibre ettiler. Kasımda bakıma götürmüştüm o günden beri sıkıntı yoktu ancak 2 gün önce yine hata vermeye başladı. Bende cihazla hatalar silinsede düzelmedi maalesef.

Üst Alt