ozgur35
Aktif
Hanim diyor ki bulent abi kafamiza surdugumuz sampuan 10-15 tl arabaninki 50 tl nasil olcak bu isKendinizi o kadar özenle yıkamıyorsunuz bence![]()
Hanim diyor ki bulent abi kafamiza surdugumuz sampuan 10-15 tl arabaninki 50 tl nasil olcak bu isKendinizi o kadar özenle yıkamıyorsunuz bence![]()
Camlar icerden gunese bakildiginda bez izleri yagli yagli olur bunu engellemek icin biri cok islak digeri kuru Bim bezi ile temizliyoruz ürün kullanmadan. Markasi Mr. green ikilidir 4 tl felan. Bezin ozelluginden dolayi iz birakmiyor ben duskabine bile kullaniyorum. Birinci bez cok islak olcak ikinci kuru birinciyle siliyoruz ikinciyle kuruluoyoz hemen
Ekli dosyayı görüntüle 26811
cam bezi çok güzel kullanmıştım.hiç iz bırakmıyor.insanın sildikce silesi geliyor.
Bunlar abi bunlar demin bende evdeki tüm camlari sildim bunla miss gibi oldu evin camlari
cam bezi çok güzel kullanmıştım.hiç iz bırakmıyor.insanın sildikce silesi geliyor.![]()
Bu bezi ben, ön konsoldaki tozları almak için kullanıyorum, hiç bir kimyasal madde kullanmadan, sadece bezi sürüyorum ve oluşturduğu elektriklenme ile ne kadar toz varsa bünyesinde topluyor, sonrasında çırpıyorum yetiyor, üç dört ayda bir yıkıyorum o kadar...![]()
Le bim, aradığınız herşey orada![]()
Bu da var Özgür
Yandakinde de C sutunda gocuk olustu sağ tarafta bir ay oldu olusali onceden yoktu suan bi adet göcugu varÖzgür yandakinin gamzeleri var mı![]()
Bendeki buğu değil aslında. Böyle benekli benekli lekeler çıkıyor meydana, kuruyunca geçiyor. Önce camları içten bir sileyim camsil ve gazete ile de sonra bir daha gözlemleyeyim. 5 aydır yıkanmadığından da olabilir yani?![]()
İpa da kullanabilirsin.
Önce ipa ile saplam bi sil sonra cam sil yaparsın ama auto finnesse nin glass diye bi cam sili var sağolsun hanım evin camlarını silmekden bana bırakmadı bu cam suyu alkol bazlı oldugu için silmesi çok kolay oluyor içden camı silmek bile yormuyor insanı.
IPA'e baktım, sanırım bu iş görecek gibi, olmazsa kaportaya kullanırım.Böyle bir ürünü de bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum.
Auto Finnesse'ın ürününe baktım sonra bir anda kapattım sayfayı. Bu ne abicim, cam parası bu bildiğin!![]()
Bir kaç ay sonra matbaanın IPA alkol kullanımı üç katına çıktığı konuşulmaya başlar artıkKendime "yuh" diyorum! 3 senedir aynı matbaada çalışıyorum ve ustaların makinelerde kullandıkları alkolün senin tavsiye ettiğin IPA olduğunu bugün depodaki bidonları görünce rastgele fark ettim. Bu kelime bir yerden tanıdık geliyor dedim içimden, sonra jeton düştü. Bizim hep normal alkol dediğimiz şeymiş bu ya.Membanın içindeymişim de haberim yokmuş, internetten almayı bile düşünmüştüm.
Ekli dosyayı görüntüle 27153
Ben bununla yıkayım, hatta leğene alkolü koyup batırıp-çıkarayım guzuyu da buğu falan kalmasın bari.![]()
Bizde cocuk yok daha Veli abim benimÇocuklarım bebekken bu tür ürünleri almadım ben, şimdi alırsam hem onlara ayıp olur, hem de hatun beni eve sokmaz...![]()
Veli abi haklı, dağılınÇocuklarım bebekken bu tür ürünleri almadım ben, şimdi alırsam hem onlara ayıp olur, hem de hatun beni eve sokmaz...![]()

