Değiştirdiğinde direk haberim olsun lütfen.Şuan satma gibi bir düşüncem yok lakin jant alır almaz düşünebilirim haber veririm @aurora![]()
Daha önce şuna niyetlenmiştim ama lastik de değiştirmem gerektiği için vazgeçtim.
Alaşımlı jant 15" - Mazda Butik
Değiştirdiğinde direk haberim olsun lütfen.Şuan satma gibi bir düşüncem yok lakin jant alır almaz düşünebilirim haber veririm @aurora![]()
Mazda 3 BK 2009 model / Toyota Auris in 2013 model / Karpuz jant / Mazda Rx-8 jantı / BBS de kafamdakii jantlar @Murat abi senin jantlarda bk ile aynı neredeyse senikilerde hosuma gitti @mustafayk
Bana Rx jantı gibi geldi de o yüzden yazdım, kusura bakacak bir şey yok, belki de ben yanılıyorum...sag da ki gri mazda daki bk 3 değilmi @domestos veli abi kusura bakma yanlıs olduysa
@CAN EROĞLU aracindaki jantlar fena durmuyor, paylaşım yapar kendisi
Mazda 626 GE kasa 1993 model aracımın orjinal jant kapak ve lastiklerimi satılığa çıkarsam ederi nedir acaba ?
Kapak fiyatları değişken. Tanesine 50 isteyen de gördüm 150 isteyen de...
Sen ne düşünüyorsun?
Lastiklerin nedir? Ne durumda? Ayrıntı verirsen daha çok yardımcı olmaya çalışırız...
Kardeş bu lastiklerin markası modeli yok mu?Valla lastikler idare eder durumda jantlar da eğik büğük yok kapaklarda yılların yorgunlugu vardır ama![]()
Kardeş bu lastiklerin markası modeli yok mu?
Detaylı fotoğraf paylaşır mısın kapakları falan? Satasın yok sanırım?![]()
Fiyat olarak konuşursak Jant kapağı tanesi 30-50 TL arası değişiyor. Jantlar da takımı bir paket sigaradan 250 TL'ye kadar gördüm.lastikler 6 ay-1 yıllık gibi yeni değilse para etmiyor.