Güvercini aldıktan bir süre sonra, kırmızı ışıkta durduğumda, harekete geçmek istediğimde ilk kalkışta gaz yememe, tekleme hatta hanım kullanırken (dilinden anlamadığı için) stop etme gibi olay yaşamaya başladım. İki ayrı gaz ayarı yapan yere bu durumu anlattığımda, pc ile bağlanılıp kontrol edildiğinde ayarların düzgün olduğunu, buji, buji kablosu ve distribütör de sorun olabileceğini söylediler. Sağolsun Adem Ustam'a danıştığımda bujileri temizleyip tekrar takmamı, olmazsa buji kablosunu değiştirebileceğimizi söyledi ben en ucuz olan dan başladım.
3-4 gün önce bujileri söktüm ve temizledim, temizlikten önceki durum;
Bu temizlikten sonra, tekleme ve ilk kalkıştaki yığılma gitti çok şükür, fakat ben lpg filtrelerinin ne zaman değiştiğini bilmediğim için onları da değiştirmek için www.lpgyedekparca.com üzerinden filtre siparişi geçtim ve filtreler bu gün geldi, iş çıkışı işe giriştim.
Lpg tankının oradan gelen gazı keserek, aşağıdaki fotoğrafta işaretli yerde bulunan iki adet filtreyi değiştirdim.
Çıkan filtreler;
Sağdaki hadi neyse de, soldaki filtre tamamen leş olmuş.
Değişimden sonra yaptığım testte olumsuz bir şeye rastlamadım, hatta ilk yüklenmede pati çekme durumu bile oluştu.
Önemli not; lpg li araçlarda alt devirlerde tekleme başladıysa, araç durmaya yakın rölanti düşüp toparlamıyorsa, hatta stop ediyorsa, sorunun çözümü için en maliyetsiz işlemden başlayın. Yukarıda olduğu gibi.
Yoksa; bujiler değişir, kablosu değişir hatta distribütör bile değişir ama teklemeniz baki kalır Allah korusun.

3-4 gün önce bujileri söktüm ve temizledim, temizlikten önceki durum;
Bu temizlikten sonra, tekleme ve ilk kalkıştaki yığılma gitti çok şükür, fakat ben lpg filtrelerinin ne zaman değiştiğini bilmediğim için onları da değiştirmek için www.lpgyedekparca.com üzerinden filtre siparişi geçtim ve filtreler bu gün geldi, iş çıkışı işe giriştim.
Çıkan filtreler;
Sağdaki hadi neyse de, soldaki filtre tamamen leş olmuş.
Önemli not; lpg li araçlarda alt devirlerde tekleme başladıysa, araç durmaya yakın rölanti düşüp toparlamıyorsa, hatta stop ediyorsa, sorunun çözümü için en maliyetsiz işlemden başlayın. Yukarıda olduğu gibi.
Yoksa; bujiler değişir, kablosu değişir hatta distribütör bile değişir ama teklemeniz baki kalır Allah korusun.