Fiyat pazarlığa açıksa iyi, değilse keyfe keder satış sanırım, hayırlı kısmetler, araç gayet güzel.Mazda 3 1.6 Touring 2010 Model 56.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 516221814
arkadaşım satıyor..
aracın piyasasını vs. bilmiyorum ama düşünen varsa bakabilir arkadaşlar.
Abi dün @ahmetdag ın canavarı kullandım, hayalinden vazgeçme bence, çok atak ve çok ferah. 150 bin km'de olmasına rağmen hala yepyeni...Ağır hasar kayıtlı ve 58 binTL .... benim için GH kasa da hayal artık,başka bir şeyler bakmalı..
Mazda 6 2.0 Sport 2011 Model 58.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 539226511
Abi dün @ahmetdag ın canavarı kullandım, hayalinden vazgeçme bence, çok atak ve çok ferah. 150 bin km'de olmasına rağmen hala yepyeni...
Senin araba manuel değilmiydisenin araba yi alamıyoruz..yardım et de ahmet hoca nin arabayı alalım
iyi ki bi manuel arabamız var abi ya...dün den beri aldın vurdun beni yer den yereSenin araba manuel değilmiydi
Bizim arabalar otomatik kullanabileceğini bilsem önemli değil istediğini götür
Sportage bakıyordu, o yüzden satıyor.Fiyat pazarlığa açıksa iyi, değilse keyfe keder satış sanırım, hayırlı kısmetler, araç gayet güzel.
Gören Muğla ile görüşmeni tavsiye ederim. Hatta o fiyatlara manuel dizel motion var, dizel olması dışında tercih edilebilir tarafı yok gibi ama kulağa hoş geliyor.Arkadaşlar İzmit haldızlarda 2017 0 km Mazda 3 kırmızı power paket sorduk 129 bin fiyat verdiler. Başka bayilere de soralım dedik , güzel fiyat veren bayi tavsiyesi verir misiniz
Yazdıklarımı geri alıyorum o zaman... Başka bir kriter yoksa ikinci el temiz bakılabilir, arada fiyat farkı çok var. İlk ve vazgeçilmez kriter dizel ise yazdıklarımı yine unutun. Hakkınızda hayırlısı olsun.Araç dizel Zaten yazmayı unuttum ilk aklıma gören geldi Zaten Aradım haber bekliyorum
TSİ lara takıyorlar bunlara hayli hayli takılır da ne gerek yapma@MutluTEKİR Bİ bu cıvıc hb 180 hp lıklere lpg uygulaması hakkında bı bılgın var mı Ben cok begenıyorum bu hb kasayı
Loading site please wait...