FENERBAHCE
Sessiz
Normalde bide çatal lazım o bende var![]()
Cümleten selamlar saygılar arkadaşlar bende Mazda 3 2011 dizel var maalesef aynı dertten muzdaribim bagajı 1 aydır açmıyordum bugün arka koltuğa oturdum koltuk sırılsıklam olmuş sonra baktım bagaj havuzu komple dolmuş artık koltuk süngeri suyu çekmiş vs neyseki suyu boşalttım. Bende biraz araştırdım sonuç olarak contalardan kaçırdığını tespit ettim bu contayı bi kaç yere sordum ama bulamadım konum İzmir nerden bulurum yada burda yardımcı olabilecek biri var mı şimdiden teşekkürler
Selamün aleyküm. Tüm konuyu dikkatle okudum. Bendede aynı sorun var, aracın bagaj kısmını komple söktüm içine girip su tutturdum ve suyun bagaj kapağının şase ye monte edilmiş olduğu örnek resimde gözüken vidaların arasından girdiğini farkettim. 2 sağda 2 solda var bu vidalar. Orijinal bagajın çiziksiz vidalarını açarak, bagajı sök tak konumuna getirmek pahasına söktüm vidaları. Arasına silikon sıktım olmadı, silikonu kazıdım conta koydum olmadı, conta dan sonra o vidalara teflon sararak geri sıktım yine olmadı. Burayı en mantıklı ne ile kapatabilirim yardımcı olur musunuz? Birde buradan su akıyor diyen başka kimse yok forumda, mazdası burdan su kaçıran başka kimse varmi acaba?Hemen yağmur sonrası, bagajı açın ve bu borudan su geliyor mu diye bakın;
Ekli dosyayı görüntüle 40581
Su boruyu hat olarak kullanıp bagaja damlıyor.
Eğer buradan su sızıntısı varsa; bu soketin kaportaya takıldığı yere conta şeklinde izolasyon yapın. Uygun bantlar var piyasadan.
Ekli dosyayı görüntüle 40582
Yaptığın işlemler ile çözüme ulaşamamak ilginç. İşin ehli kaportacıya danış bakalım nasıl bir çözüm üretecek.Selamün aleyküm. Tüm konuyu dikkatle okudum. Bendede aynı sorun var, aracın bagaj kısmını komple söktüm içine girip su tutturdum ve suyun bagaj kapağının şase ye monte edilmiş olduğu örnek resimde gözüken vidaların arasından girdiğini farkettim. 2 sağda 2 solda var bu vidalar. Orijinal bagajın çiziksiz vidalarını açarak, bagajı sök tak konumuna getirmek pahasına söktüm vidaları. Arasına silikon sıktım olmadı, silikonu kazıdım conta koydum olmadı, conta dan sonra o vidalara teflon sararak geri sıktım yine olmadı. Burayı en mantıklı ne ile kapatabilirim yardımcı olur musunuz? Birde buradan su akıyor diyen başka kimse yok forumda, mazdası burdan su kaçıran başka kimse varmi acaba?