Tecrübe etmek için güzel fiyatMobil x1 5-40 yağ kullanan varmı aranızda? Şimdi fiyatlara bakımda 120 TL gibi bir fiyatı var. Tam sentetik bir yağ için fiyatı iyi. Almayı düşünüyorum.
Bir yağ değişimi için daha sonralara geldik...
2 değişimdir Liqui Moly 5-30 Moly Gen yeşil renkli yağdan kullanıyorum. 10 bin Km'de 500 ml eksiltme yapıyor, sanırım çok ince bir yağ olduğundan kaynaklı. Daha önce 2 defa motul kullandım 10 K beklemeden değişim yaptığım için eksiltme göremiyorumdum, Motul yağı için kalın diyorlar, eksilmeme kalınlıkla alakalı olabilir mi bilmiyorum.
Fiyat performans olarak şöyle bir yağ var. Liqui ile devam mı etsem bu yağdan mı denesem bilemedim.
@sarpworks üstad bu yağ Amerika'da çok tercih ediliyormuş. Sizin düşünceniz nedir? Liqui Moly oralarda nasıl bilinir
Ekli dosyayı görüntüle 53088
Aracım : 2004 model 2.4i benzin+lpg 220.000 km'de
Eski guzuda aynı vizkozite (5/30) Motul, Eneos, Molygen, Motul yaptım. Motul ayrı gerçekten. Tosun Usta Valvoline kullanıyormuş eskiden. İstersen bir tur deneyebilirsin.2 bakımdır Liqui Moly kullanıyorum. Testlerde en dayanıklı ve en akışkan yağ olduğu için tercih etmiştim. Niyetim motoru bu yağa alıştırmaktı ama ufak bir eksilme gözlemleyince ve diğer kaliteli yağlar ile arasında 70-80 ₺ fark olunca acaba farklı bir yağmı tercih etsem diye kararsız kaldım. Pahalı yağ alıp araba sevineceğine aradaki fark kadar oğlana bir oyuncak alırım çocuk sevinir
Neyse bakalım henüz karar vermedim bayramdan sonra ya aynı seriden liqui alacağım yada valvoline...
Sanıyorum eski araç için sorulmuş bir soruydu ancak cevaplanmadığı için soru güncel sayılır. Tecrübemi aktarayım.Mobil x1 5-40 yağ kullanan varmı aranızda? Şimdi fiyatlara bakımda 120 TL gibi bir fiyatı var. Tam sentetik bir yağ için fiyatı iyi. Almayı düşünüyorum.
Cevabı kendin vermişsin zatenben 2 senedir 5 30 mobil yağ koyuyorum memnunum
Doğru söylüyorsun ama bu arada nette biraz araştırdım 5 30 lar yeni nesil araçlarda daha sık kullanılırmış eski tip motorda tam yağlama yapmayarak motor ömrünü kısaltır diye okudum o yüzden yorum rica ettimCevabı kendin vermişsin zaten
Araçı kullananlar daha iyi bilgi verirler.Doğru söylüyorsun ama bu arada nette biraz araştırdım 5 30 lar yeni nesil araçlarda daha sık kullanılırmış eski tip motorda tam yağlama yapmayarak motor ömrünü kısaltır diye okudum o yüzden yorum rica ettim
5/50 gereksiz kalın gelir. Yağ pompası, jetler, lifterler vs çalışması değişir. Senin araç 94 626'ysa o motorda hidrolik iticiler var, kalın yağ koyduğunda lifterlerin tam dolması ve dolma süresi sıkıntı yaratabilir. Kalın yağ her zaman iyi korur diye bir kaide yok, örneğin aracın fabrikasyon yağ basıncı 5 bar civarında geziyorsa sen normalden daha kalın yağ kullanırsan jetlerden atılan yağ miktarında (debi) değişme gözlemlersin. Debiyi sabit tutmak için yağ pompasıyla oynamak veya daha fazla basınç elde edebilecek yeni bir pompa takmak gerekir.Çok özür dilerim 20v50 değil 5 50 yazmalıydım yanlış yazmışım
Yaklaşık 30 yıl öncesinin yağ sınıflandırması. O zamanlar ülkemize gelen 626'larda 20/50 yağ kullanılıyormuş zaten. Ama bu şu anda da kullanılacak anlamına gelmiyor tabi ki. Mesela RX-8'ler de TR'ye geldiğinde yetkili servislerde farklı yağlar kullanılmış, bu durum RX-8'in "80-90 binde motor değişir" ünvanını kazanmasına sebep olmuş.Aracımın değerleri şu şekilde