Yeni Jenerasyon BMW 7-Serisi

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
8qb137.jpg


Yeni jenerasyon BMW 7-Serisi (G11/G12) bir kez daha kameralara yakalandı. Bu sefer de aracın içindeki güzellikler ortaya çıktı.

BMW test pilotu tarafından kısa bir süreliğine Instagram‘dan paylaşılan fotoğrafta, 2016 7-Serisinin yeni bir direksiyona ve tamamen dijital bir gösterge paneline sahip olduğu görülüyor. Fotoğrafta görüldüğü kadarıyla BMW’nin hız ve devir saati göstergelerinde büyük bir değişikliğe gitmediği görülüyor. Ayrıca aracın ‘Sport’ modda olduğunu görüyoruz ve bu da kırmızı grafikleri açıklıyor.

Deri kaplı ve çok fonksiyonlu direksiyon simidi üzerindeki gümüş ve krom detaylar oldukça dikkat çekici duruyor. Yeni 7-Serisinin geliştirilen iDrive sistemi ile geleceği ve bu sistemin harekete duyarlı bir dokunmatik ekran içerdiği söyleniyor. Ayrıca aracın arka tarafında seyahat edecek olan yolcular için arka tarafta, araç fonksiyonlarının ayarlanabildiği bir BMW uygulaması içeren Samsung tablet bulunacağı söylentiler arasında.

2016 BMW 7-Serisi’nin Eylül ayında yapılacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılması planlanıyor. Ancak Ağustos ayında online bir tanıtımın yapılması muhtemel görünüyor.
 

Üst Alt