İbrahim volkan göçemen
Sessiz
Ben bu forum işine biraz yabancıyım çözersem ne mutlu bana.
@baykalbilgin de aramıştı bundan. Bulamayınca kendisi üretmişti... Sanırım bu parça, kendisi mesajı görünce bilgi verebilir.Ekli dosyayı görüntüle 37959
1996 model mazda 626 aracımın sunroof bacağıdır çıkma olur sıfır olur elinde olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 37959
1996 model mazda 626 aracımın sunroof bacağıdır çıkma olur sıfır olur elinde olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Bu parça sıkıntı...Biz bayiyiz, fabrikasından (Baykal Bilgin) sipariş vermek lazım imalat devam ediyorsa@baykalbilgin de aramıştı bundan. Bulamayınca kendisi üretmişti... Sanırım bu parça, kendisi mesajı görünce bilgi verebilir.
Ben antepteki servisten sordurdum üretimi durmuş acaba istanbuldan veya ankaradan servisle irtibat kursak bişiy çıkarmı
@HakanEMRE 323 bg sedan kasanın ön sağ yolcu tarafı cam açma düğmesi lazım çıkma veya sıfır temin edilebilir mi veya alternatif yuvaya oturacak bi düğme var mıdır bilenler ilgilenirse sevinirim...
0 yan sanayi şuan yok, ithalatçılarda getirmiyor artık. Stoğunda kalmış parçacılarda bulunabilir belki. Çıkma orjinal olarak var 80 TL@HakanEMRE 323 bg sedan kasanın ön sağ yolcu tarafı cam açma düğmesi lazım çıkma veya sıfır temin edilebilir mi veya alternatif yuvaya oturacak bi düğme var mıdır bilenler ilgilenirse sevinirim...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0 yan sanayi şuan yok, ithalatçılarda getirmiyor artık. Stoğunda kalmış parçacılarda bulunabilir belki. Çıkma orjinal olarak var 80 TL
@ReaL sağolasın abi
Tebrik ederim Polat...
Bir tanışsaydıkUstam bana geri dönüş valfi lazım varmıdır 94 Mazda 626