Subaplarla alakalı bir şey ama tam nedir bilmiyorum abi yanlış olmasın. Piston hareketlerine göre hava ve yakıt karışımını uygun anlarda açılarak bu karışımın yapmasına sağlıyor diye duymuştum sanayide, başka bir şeydir belki. bilen çıkarsa aydınlanmış oluruzAllah yardım etsin. Lakin 2. El motor bulunabiliyormuş diye duyuyoruz arada ama ona da ne kadar güvenilir bilinmez. Şans işi bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klape vurması ne ki?
Motora kadar giren bir kaza yada hava yastığı açılmış bir kaza olsaydı daha temkinli yaklaşılabilirdi ama Süleyman'ın aracının kazasız bir 323 kadar düzgün olduğunu düşünüyorum, onarım evrelerini az çok görmüştük.Önden kaza olmayaydi bı de yağ eksiltmeseydi eyiydi
Açıklamada "soğutma radyatörü" değişmiş yazıyor benim anladığım kadarıyla.Radyatör değişimi oldu mu kazada
Katılıyorum. Ters zamanda radyatör arıza riski olacağına değişmiş olsun daha iyi. En basitinden bir radyatör değişimi bile 500 tl civarına çıkar. Eski arabalarda kazadan çok bakım ve onarım çok daha önemli bence.Açıklamada "soğutma radyatörü" değişmiş yazıyor benim anlamadığım kadarıyla.
Radyatörün de değişmesi iyi bence yakın zamanda delinme, sızdırma, tıkanma sorunu olmaz
Naim abi Passat almış ta haberimiz mi yok acabaKatılıyorum. Ters zamanda radyatör arıza riski olacağına değişmiş olsun daha iyi. En basitinden bir radyatör değişimi bile 500 tl civarına çıkar. Eski arabalarda kazadan çok bakım ve onarım çok daha önemli bence.
Dün 2011 model passat baktım, sahibi bakım dökümanlarını mesaj olarak gönderdi. 5000 km’de bir yağ değiştirmiş, 2011 model arabanın amortisörleri değişmiş, alt takımda parçalar değişmiş falan. Bakım yaptırdığı yeri arayıp konuştum, servis sorumlusu aracı hatırlayamadı ama kendi ekranından aracın geçmişine bakınca “titiz bir müşteri kesin, yoksa bu bakımlar normal değil” dedi. Adam 11 ayda 5800 tl para harcamış 5 defa bakıma girmiş.
Evet klima radyatörü soğutma radyatörü ve fanlar değişmişti kazalı araç istememeniz normal tabii, değerlendirme size ait. Ayrıca aracın konusunu da inceleyebilir sinizRadyatör değişimi oldu mu kazada
Hayat bu herşey mümkünNaim abi Passat almış ta haberimiz mi yok acaba
Loading site please wait...
Mazdaci İsmail in olayı nedir, km orijinal midir
Fiyat olarak iyi gibi ama kendisi ne alemde iyi baktırın hocam.