Göremedim aracı ben.Millet hep yumurta demiş bulamadım gitti.
Misal bu bunu düşünüyorum
Göremedim aracı ben.Millet hep yumurta demiş bulamadım gitti.
Bu fiyatlarda ne alırsan al güzel baktırmak gerekir. Motor,şanzuman kusursuz ise iç kozmetikte tamam ise çok kıla tüye takılmamak gerekir.Bu yazdıklarım genel her araç için geçerli.
Haklısın hocam vallaBu fiyatlarda ne alırsan al güzel baktırmak gerekir. Motor,şanzuman kusursuz ise iç kozmetikte tamam ise çok kıla tüye takılmamak gerekir.Bu yazdıklarım genel her araç için geçerli.
Yalnız Naim Babanın attığı 323 de güzel duruyor.Tabi bziim yazıp çizdiklerimiz ilan fotolarından ibaret.Gidip canlı görüp baktırmak lazım hepsini.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@incirinaltı üstat bak incelemesinide buldum.Geçer not almış.Amma Sonata shilledim. Üçkağıtçılar araçları satılmadıkça fiyatları daha da yükseltiyorlar.300 bin bandına yerleştik artık.Alın la şunların araçlarınıda fiyatları düşsün.Yoksa yakında 400-500 diye gidecek
Sonata hanımdan veto yedi,fiyat donanım olarak alınabilir aslında, aynı temizlikta Mazda6ya 320 yazıyorlar.Temiz duruyor
Yenge haklı hocam.Sonata hanımdan veto yedi,fiyat donanım olarak alınabilir aslında, aynı temizlikta Mazda6ya 320 yazıyorlar.
Bende de aynısı olduğu için Lacetti almıştım. O zaman da kafaya iyi takmıştım. Ama aracın yolda gidişi,iç hacim ferahlığı çok güzel. İçimde ukte olarak kaldı. Belki ilerde yolumuz kesişir.Sonata hanımdan veto yedi,fiyat donanım olarak alınabilir aslında, aynı temizlikta Mazda6ya 320 yazıyorlar.
Len bu yakışıklı değil ki üst kasaları daha yakışıklı olsun...Bende de aynısı olduğu için Lacetti almıştım. O zaman da kafaya iyi takmıştım. Ama aracın yolda gidişi,iç hacim ferahlığı çok güzel. İçimde ukte olarak kaldı. Belki ilerde yolumuz kesişir.
Birde üst modelleri kasa değişikliği yaptı. Onlarda da bazen uygun fiyata dusebiliyor. Onlar çok daha yakışıklı.
Altının da ötesinde.
Aman diyim hocam dikkat. Lpg ile sorunu iflah olmaz boyutlara varabiliyor.Mazda / Premacy / 1.8 / SAHİBİNDEN OTOMATİK 1.8L MAZDA PREMACY YOL BİLGİSAYARI KLIMA ABS sahibinden.comda - 972022168
Mazda / Premacy / 1.8 / SAHİBİNDEN OTOMATİK 1.8L MAZDA PREMACY YOL BİLGİSAYARI KLIMA ABS sahibinden.comda - 972022168www.sahibinden.com
Neden acaba, farklı bı motor mu?Altının da ötesinde.
Aman diyim hocam dikkat. Lpg ile sorunu iflah olmaz boyutlara varabiliyor.
Premacy'lerde çok lpg sorunu gördüm bu sebeple diyorum. Nesi fark ediyor bilmiyorum.Neden acaba, farklı bı motor mu?
Bir çok premacy sahibi benzinle kullanıyor bu sebeple.@emytoget epeydir kullanıyor ama benzinle yine de bilgisi vardır
Len bu yakışıklı değil ki üst kasaları daha yakışıklı olsun...
Evet, sözümü geri alıyorum, bu kasa olmuş.
Bu kasaları güzel bence.
Epica dün gece eve giderken önümüzdeydi,yolda gidişinden belliydi D segment araç olduğu. Yanından geçerken marka ve modeli gördük.