X-Tomi Design ve RM Design'dan 2016 Chevrolet Camaro Convertible

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
1YlBHn.jpg


Otomobillere verdikleri yepyeni bakış açılarıyla ün kazanan X-Tomi Design ve RM Design, 2016 Chevrolet Camaro’nun convertible karoserine ait yeni tasarımlarını paylaştılar.

Yeni Camaro’nun geçtiğimiz hafta gerçekleşen tanıtımından çok kısa bir süre sonra X-Tomi Design ve RM Design tarafından ortaya çıkarılan Camaro Convertible konsepti, üretim modeline çok yakın bir tasarım diline sahip. Bilindiği üzere otomobil üreticileri, coupe karoseri convertible’a dönüştürürken coupe’deki akıcı tasarımın devam edebilmesini ister ancak pek çok modelde olduğu gibi bu akıcılığı convertible karosere aktaramazlar. X-Tomi ve RM birlikteliğiyle ortaya çıkan Camaro Convertible konseptinin üstü açık fotoğraflarına bakacak olursak modelin tasarım çizgisi convertible karoser için oldukça uygun görünüyor.

Model gamına eklenmesi durumunda 2016 Camaro’da da kullanılacak olan; 2.0 litre 275 BG, 3.6 litre 335 BG ve 6.2 litre 455 BG’lik güç üreten üç farklı motor seçeneğiyle alınabilecek olan Camaro Convertible’ın kısa bir süre sonra tanıtılacağı konuşulurken coupe karoserin bu yılın sonunda satışa çıkacağı belirtiliyor.

XAqI9q.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,998
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Çarpar bu bizi... :p


Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
 

Üst Alt