Windows PhoneWP nedir
İşletim sistemi Windows olan telefon... Alışılmışa meydan okumanın telefoncası...
Windows PhoneWP nedir
Lolipop canan o zamanBende android var ve çok memnunum. KitKat iyidir, candırwp denemedim hic
Denemediğin bir şey için fikir sahibi olmamanı tavsiye ederim... Ortalama bir telefon ile WP kullan, android ile geçirdiğin vakte yanarsın...Bende android var ve çok memnunum. KitKat iyidir, candırwp denemedim hic
Discovery'e dikkat edin, çok ince olmasına rağmen dayanıklı değil, sık aldığı şikayetlerden birincisi kablo girişinin arıza yapması diğeri de; eğilme neticesi kırılmadır...Bende discovery var çok hızlı henüz yavaşlama gormedim. Yada takılma. Wp yi de tecrübe etmek lazim.
Maşşallah bende olsun demedim ki, dikkat et dedim, alınan şikayetleri yazdım...15 aydır sikintisiz kullanıyorum. En az 5-6 kez direk betona düştü, hic bisi olmadi ufak cizik haric. O kadar da olucak. birinde de suyun içine gömüldü. En ufak problem olmadı. Bence gayet sağlam bir telefon.
Discovery güzel bir telefon ama malzeme kalitesi fiyatıyla orantılı.
Aklından bile geçirme benceBende discovery var çok hızlı henüz yavaşlama gormedim. Yada takılma. Wp yi de tecrübe etmek lazim.
Alışkanlıklar, anahtarı kaybolmuş kelepçe gibidirler...Aklından bile geçirme bence1 ay kadar kullanmaya çalıştım, cihazlar çok akıcı ve stabil ama alışmak için evrim geçirmek gerekiyor. Bir kaç sene sonra tekrar denemeyi düşünüyorum
![]()
Abi rehber gecikmeleri samsung cihazlarda oluyor genelde, kullanan kişilerin çoğu arka planda bir sürü açık uygulama bırakıyor o da cihazları zorluyor. son bir kaç yılda kullandığım cihazlarda donma takılma gibi şeyler yaşamadım, ama 4-5 yıl önce ilk çıkan androidler çok kötüydü, telefon işlem yapana kadar ben çay demliyordumAlışkanlıklar, anahtarı kaybolmuş kelepçe gibidirler...
Android'den karışık değil ve hızlı. En azından sinir etmiyor, bu da yeterli bence.
Kaç kişi görüyorum, rehbere girmek için 3-5 saniye bekleyen, geri tuşuna düşmanına vurur gibi vurarak geri çıkan...
![]()
Hala çay demleyenler var ama...Abi rehber gecikmeleri samsung cihazlarda oluyor genelde, kullanan kişilerin çoğu arka planda bir sürü açık uygulama bırakıyor o da cihazları zorluyor. son bir kaç yılda kullandığım cihazlarda donma takılma gibi şeyler yaşamadım, ama 4-5 yıl önce ilk çıkan androidler çok kötüydü, telefon işlem yapana kadar ben çay demliyordum![]()
O kadar değil abi beAklından bile geçirme bence1 ay kadar kullanmaya çalıştım, cihazlar çok akıcı ve stabil ama alışmak için evrim geçirmek gerekiyor. Bir kaç sene sonra tekrar denemeyi düşünüyorum
![]()
Güzel olan tarafı zaten basit ve hızlı olması... Benim telefona arkadaşlar uzay mekiği gibi bakıyor ama kurcalayınca bu kadar mı? Diyorlar.O kadar değil abi bebakıyım diyen herkes senin gibi düşünüyor bak diyorum bu şurda bu burda aaa çok basitmiş diyorlar sonra. İkinci kez eline alan tıkır tıkır kullanıyor.
Her şey elinin altında ama bazı şeylere ulaşmak biraz zaman alıyordu eskiden, son sürümlerini kullanmadım. Ve kullandığım cihazda aradığım bir özelliği, ayarı vs.bulamayınca ben direkt telefoncuya yeni telefon almaya gidiyorumO kadar değil abi bebakıyım diyen herkes senin gibi düşünüyor bak diyorum bu şurda bu burda aaa çok basitmiş diyorlar sonra. İkinci kez eline alan tıkır tıkır kullanıyor.
Eskisi yenisi aynı arayüze sahip, her şey gözünün önünde, ekranı aşağı yukarı kaydırmak da zor geliyorsa o ayrı...Her şey elinin altında ama bazı şeylere ulaşmak biraz zaman alıyordu eskiden, son sürümlerini kullanmadım. Ve kullandığım cihazda aradığım bir özelliği, ayarı vs.bulamayınca ben direkt telefoncuya yeni telefon almaya gidiyorum![]()