Mazda 626 GD (1987-91) Westinghouse Arızası

omt.4874

Sessiz
Araç Markası
1991 Mazda 626 2.0
Araç Renk ve Tip
Beyaz HB
Merhabalar,

Aracımla yolda giderken fren pedalına bastığımda hava sesi geldiğini farkettim. Fren sanki motor çalışmıyormuş gibi sert olduğunu anladım ve dörtlüleri yakıp ilk frenciye gittim. Fren ustası westinghousenun patladığını ve komple değişmesi gerektiğini söyledi. Ama westinghouse bulamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Nereden bulurum? yada alternatif uyumlu westinghouse var mıdır? Bir kaç frenciye sordum tamir edilirse pek randıman vermezmiş. Kısa süre sonra yine aynı olurmuş.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Alternatif ihtimallerini sanayiden araştırman gerekir, son çare tamir yoluna gidilmesi olabilir ama ne kadar güven verir veya sağlıklı olur.

Varsa; eski Mazda ustalarına danışmakta fayda var.

Hasan06

Sessiz
Araç Markası
2010 Mazda 3
Merhabalar,

Aracımla yolda giderken fren pedalına bastığımda hava sesi geldiğini farkettim. Fren sanki motor çalışmıyormuş gibi sert olduğunu anladım ve dörtlüleri yakıp ilk frenciye gittim. Fren ustası westinghousenun patladığını ve komple değişmesi gerektiğini söyledi. Ama westinghouse bulamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Nereden bulurum? yada alternatif uyumlu westinghouse var mıdır? Bir kaç frenciye sordum tamir edilirse pek randıman vermezmiş. Kısa süre sonra yine aynı olurmuş.
Bu arkadas yardımcı olabilir.

Üst Alt