Shelby'den Super Snake

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Shelby American şirketi yeni kasasıyla büyük bir yankı oluşturan Mustang için limitlerin ötesine geçmek isteyen kullanıcılarına ‘Super Snake’ güncellemesini duyurdu.

İlk bakışta 2016 Ford Mustang GT’ den farklı olarak ön lip, yan etekler ve arka difüzörü içeren bir karbon kit bulundurması dikkati üzerine topluyor. Sadece bunlarla sınırlı kalmayan kit ayrıca karbon fiber kaput ve ayna kapakları içeriyor. Diğer dış görünüş eklentilerinde ise siyah ızgara, klasik yarış çizgiler (2 çizgi) ve arka spoyler bulunuyor. Bu canavar nasıl yere basıyor sorusuna ise Shelby American sağlam bir cevap vermiş. 20 inçlik WELD yarış jantları Michelin Super Sport lastiklerle bezenerek sağlam bir adım atılmış.

Özel bir araç olduğunu her haliyle kanıtlayan Super Snake bulundurduğu fabrika çıkışı bir short-shifter, 3 bölmeli dash pod ve spor dikişli koltuklarıyla hem performansa hem de aracın içerisindeki spor intibaya güç katıyor.

Kaputun altı ise bu araca neden canavar denildiğinin cevabı. Burada yer alan 5 litrelik V8 motor Ford Performance’ ın geliştirmeleri esnasın da kullandığı supercharger’ın desteğiyle 650 bhp ve üstüne güç elde edebiliyor.

Sadece motor modifikasyonunun yanında Ford Performance tarafından hazırlanan miller, vites oranları, özel olarak geliştirilen süspansiyon ve ekstra hakimiyet paketi bulunuyor. Bunlar BORLA ekzos sistemi ve Wilwood ön frenler ile birleştirilince canavar anca dizginlenebiliyor.

Bu eklemeler kullanıcılara yetmezse opsiyonel olarak Kenne Bell veya Whipple marka superhargerlarla daha çok güç elde edebilir (750 bhp) ve bu sisteme ek olarak sunulan geliştirilmiş soğutma sistemleriyle kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Tabiki bunları aldığınızda canavarı dizginlemek için aynı paket içerisinde tek parça şaft ve Wilwood arka frenler de yer alıyor.

Üretimin bu yıl sadece 300 adetle sınırlı kalacağını belirten Shelby American fiyat etiketi için baz Mustang GT hariç 49.995 $’ı işaret ediyor.

FK8j3h.jpg

AGmu9l.jpg

gibf3c.jpg

qMCJxN.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,828
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Özel araç hakikaten... Biz o motor hacmini o beygirleri görebilir miyiz acaba??


Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
 

Üst Alt