Qiantu K50 Event

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
4oDvZR.jpg


Çinliler aynı telefon sektöründe olduğu gibi, otomobil piyasasında da bizleri her gün şaşırtmaya devam ediyor. Bundan birkaç yıl öncesine kadar ciddi anlamda bir otomobil markası bile olmayan ülkede bugünlerde süperspor otomobil üretmenin haklı gururu yaşanıyor.

Qiantu K50 Event adı verilen bu süperspor otomobil hem pist hem de yol koşulları için uygun şartları yerine getirebiliyor. Şanghay Otomobil Fuarı’nda tanıtımı yapılan K50 ile ilk karşılaşmamız geçtiğimiz yıl Nisan’daki fuarda CH Auto Event Konsepti ile olmuştu. Qiantu Qiche firması tarafından üretilecek K50 elektrikli bir motora sahip.

400 beygir ve 650 Nm tork değerlerini arka aks aracılığıyla sürücüsüne sağlayan bu motor K50’yi 0’dan 100’e 5 saniyede çıkarırken bataryaları ise 200 kilometrelik menzile sahip.

Tasarım anlamında, yarış versiyonu standart versiyondan aerodinamik olarak bazı farklılıklar içermekte. Tampon difüzörleri, yan ek marşpiyeller, ekstra hava kanalları göze çarpan detaylar arasında. İçeride kaliteli bir havanın hakim olduğu gözlenilen otomobilde deri kaplamalı konsol bizleri karşılıyor. Konsol’da bir de dokunmatik bilgi-eğlence ekranı bulunmakta.

AaX4jV.jpg

PeQZEh.jpg

Bhyd9n.jpg

hGfRON.jpg

zCR0E4.jpg
 
Mesajlar
1,988
Konum
Denizli
Araç Markası
X
Araç Renk ve Tip
Lacivert
Bize sadece helal olsun demek düşer biz hala elektrikli scooter üretelim (pardon birleştirelim)onunda parçalarını çinden getirelim


Tapatalk
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,831
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Çin olmasaydı dünya piyasası abuk subuk fiyatlara teslim olurdu sanırım... Birde kaliteyi biraz öne alsalar çok şugar olacak... :)
 

Üst Alt