Soner Gündüz
Sessiz
Cümleten Selamın aleyküm arkadaşlar. 10 senelik Mazda kullanıcısı olarak bu son bir haftadır bir problemle karşı karşıya geldim. Aracımın yağ bakım zamanı geldiği için bakıma götürdüm yağ bakımlarını yaptırdım. Bu arada aracımda gaz kesme durumu oluyordu bujileri de değiştirdim sorun ortadan kalktı. Yalnız şuan çok daha vahim olan bir durumla karşılaştım. Yağ bakımından 2 gün sonra aracım kapının önündeydi ve aracı çalıştırdım biraz geri aldım ve babamın yerde yağ olduğunu söylemesiyle sanayiye direk gidiverdim. 10 senedir aracımı sadece bir tane ustaya gösteriyorum. Lifte kaldırdı aracı ve sağ tarafta cartel kısmını. Üzerinden yağ damlamasını gördük. Bana keçelerden yağ kaçırıyor dedi. Triger bakımında yaklaşmıştı onunla beraber onuda değiştirelim dedi ve 30 bin tl bi masraf çıkardı. Sonra bu durum bana biraz pahalı geldi açıkcası. Bende istanbulda bir oto mekanik tanıdığım Çar ona danıştım hepsiyle beraber 18 bine hallederim dedi. Ve bu 2 gün içindede aracın yağ çubuğunu çektiğimde benzin kokusu geliyor ve yağ seviyesi yükseliyor. Sizce bu durum neden yapıyordur. Çok masraf çıkar mı acaba. Pazartesi günüde işlem yapılacak arabaya ve o güne kadarda arabayı yormak istemedim garajda duruyor. Şimdiden bilgileriniz için çok teşekkür ederim