Murat Yılmaz
Kıdemli Üye
Ajanligi da mı başladınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt tanıtım yapsa daha iyi olmaz mıydı?
Yeni bir konu da güzel bir metinle çok daha iyi olur ama bu tarz şeylere çok kızıyorum.
Ajanligi da mı başladınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt tanıtım yapsa daha iyi olmaz mıydı?
Reklam öncesi tanışsaydık keşke
İnternetten yedek parça siparişine bu kadar uzak olan birisi, kendi şehrinde bulunan firmanın direkt mağazasından değil de neden web sitesinden sipariş verir onu da anlamadım.
Otoparçasan, oto sesli'ye ait ve bu firma Samsunda. Sizin de konum Samsun olunca şaşırdım biraz![]()
Siteyi eklemek için öncelikle sitenizin "aracını bul" bölümünde Mazda seçeneğinin de olması "daha iyi" olmaz mı?Merhaba, Mazda yedek parçaları için https://www.otodeposu.com adresimizi de ekleyebilirsiniz listenize.
![]()
Siteyi eklemek için öncelikle sitenizin "aracını bul" bölümünde Mazda seçeneğinin de olması "daha iyi" olmaz mı?
* * *
Yanlış mı görüyorum acaba diye üç kez kontrol ettim... Keşke yanlış görüyor olsaydım...
Bizim için çok önemli değil bu detay ama sizin için önemli olmalıydı. Neyse.![]()
Abi konuyu nereye açacağım bilemedim. Yedek parça ile ilgili olduğu için buradan sorayım dedim.Siteyi eklemek için öncelikle sitenizin "aracını bul" bölümünde Mazda seçeneğinin de olması "daha iyi" olmaz mı?
* * *
Yanlış mı görüyorum acaba diye üç kez kontrol ettim... Keşke yanlış görüyor olsaydım...
Bizim için çok önemli değil bu detay ama sizin için önemli olmalıydı. Neyse.![]()
Abi konuyu nereye açacağım bilemedim. Yedek parça ile ilgili olduğu için buradan sorayım dedim.
1999 Mazda 323 1,5 ZL Motor Hatchbak manuel
Krank sensör okuyucu
Parça No
BP4W11408
Bu parçayı bulamıyorum. Disk şeklinde bir parça. Yurtdışı siteler çıkıyor. Yurtdışı hiç alım yapmadım. Öncelikle Türkiye'den bunu nasıl buluruz bir fikriniz var mı? Arama siteleri, yetkili servis vs... Türkiye'den olmuyorsa da yurtdışı güvenilir nereden nasıl alırız? Yaklaşık 2 aydır parça arıyorum![]()
@kadir bah hele
Kadir kardeşimiz Allah razı olsun ilgilendi. Siparişi veriyoruz. Bir aksilik olmazsa parçaya kavuşacağız inşallahhemen İlgileniyorum.
Kadir kardeşimiz Allah razı olsun ilgilendi. Siparişi veriyoruz. Bir aksilik olmazsa parçaya kavuşacağız inşallahhemen İlgileniyorum.
Mesajının taşındığı bu Konuyu incelemekte fayda var.Gaz kelebeği üzerindeki sensörü nerden temin edebilirim yan sanayi pek önermiyorlar çıkma orjinal olarak veya kalitelisi dediğiniz bi ürün olarak öneride bulunacak yardımcı olabilecek olan var mı aracım 1999 model 1.5 16 valf astina
Sanayide oto parçacılara baktın mı, Mazda'ya özel bir parça değil.Arkadaşlar merhaba;
Bende bir parça konusunda fikrinizi isteyeceğim. Aşağıda resimdeki soketi bulma şansım nedir? Nereden bulurum? Soketin ayağı kırılmış. Tam oturmuyor farlarda titreme yapıyor. Ampülü değişirken farkettik. Adam ampülün kesilmesine neden olabilir dedi.
Ekli dosyayı görüntüle 62314
Henüz bakmadım çünkü ampulü değiştiren arkadaş bunun sıfırını bulman zor demişti. (Oto ses sistemi, kamera sistemi vs. yapan bir arkadaşımız.)Sanayide oto parçacılara baktın mı, Mazda'ya özel bir parça değil.
Mazda'ya üretim yaptıktan sonra fabrika batmadıysa, dünya genelinde bu soket ve benzeri muadilleri sakıncalı bulunup yasaklanmadıysa bulunur elbette.Henüz bakmadım çünkü ampulü değiştiren arkadaş bunun sıfırını bulman zor demişti. (Oto ses sistemi, kamera sistemi vs. yapan bir arkadaşımız.)
Cam olduğu için doğrudur.Selamın aleyküm. N11 de şu şekilde bir ilan buldum. GF lerde BOSCH marka far var mı? Adamlar yanlış bilgi mi vermiş arkadaşlar?
![]()
FAR SOL MAZDA 626 98... #### BOSCH-0301158003 Fiyatları ve Özellikleri
FAR SOL MAZDA 626 98... #### BOSCH-0301158003 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Sayfaya ulaşılamıyorStok seviyesi yazıldığı gibiyse bulunamayacak parça yok. Aradığı paraçayı bulamayanın aramasında fayda olabilir.
http://www.mazdayedekparca.org/default.asp
Mukadderat...Sayfaya ulaşılamıyor