Mazda Usta Tavsiyeleri

frhtbysl

Sessiz
Araç Markası
Mazda 3 Skyactiv-G
Araç Renk ve Tip
Kırmızı / HB
Selamlar arkadaşlar, İstanbul Pendikte memur olarak görev yapıyorum. Müsaadenizle konuyu yeniden açacağım. 2014 model Mazda 3 Power araç sahibiyim. İstanbul Anadolu bölgesinde işçiliğine güvenebileceğimiz, sohbetine hasıl olacağımız usta tavsiyeniz var mıdır? Şimdilik sadece balata değişimi ve rot balans ayarı yaptırmak istiyorum. Forumda okuduğum kadarıyla herkesin ortak tercihi Adem usta gibi görünüyor ancak ufak tefek işlemler için kendisinden randevu almak zor olabilir

Kemal

Katılımcı
Araç Markası
2010-Mazda 3 İmpressiv
Araç Renk ve Tip
Aluminyum Gri-Sedan
Selamlar arkadaşlar, İstanbul Pendikte memur olarak görev yapıyorum. Müsaadenizle konuyu yeniden açacağım. 2014 model Mazda 3 Power araç sahibiyim. İstanbul Anadolu bölgesinde işçiliğine güvenebileceğimiz, sohbetine hasıl olacağımız usta tavsiyeniz var mıdır? Şimdilik sadece balata değişimi ve rot balans ayarı yaptırmak istiyorum. Forumda okuduğum kadarıyla herkesin ortak tercihi Adem usta gibi görünüyor ancak ufak tefek işlemler için kendisinden randevu almak zor olabilir
Hocam ufak tefek isler diyip geçme adem ustaya git, gitme diyemem ama bizim araçlarda sağlam usta varsa gerekirse birkaç gün geç olsun işi bilene götür. Bilmeden yapılan her iş maddi manevi büyük sonuçlar doğurabiliyor.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Pendik Merter arası ufak tefek işler için Bursa'ya gitmekten daha zor. :hhhhhh:

Aciliyeti olmayan işleri biriktirip Adem Usta'mı ziyaret etmek daha mantıklı.

Zaten kendisi kontrol ettiğinde göze görülmeyen bir çok tamir/bakım da bulup söyleyecektir.

Üst Alt