Mazda Usta Tavsiyeleri

frhtbysl

Sessiz
Araç Markası
Mazda 3 Skyactiv-G
Araç Renk ve Tip
Kırmızı / HB
Selamlar arkadaşlar, İstanbul Pendikte memur olarak görev yapıyorum. Müsaadenizle konuyu yeniden açacağım. 2014 model Mazda 3 Power araç sahibiyim. İstanbul Anadolu bölgesinde işçiliğine güvenebileceğimiz, sohbetine hasıl olacağımız usta tavsiyeniz var mıdır? Şimdilik sadece balata değişimi ve rot balans ayarı yaptırmak istiyorum. Forumda okuduğum kadarıyla herkesin ortak tercihi Adem usta gibi görünüyor ancak ufak tefek işlemler için kendisinden randevu almak zor olabilir

Kemal

Katılımcı
Araç Markası
2010-Mazda 3 İmpressiv
Araç Renk ve Tip
Aluminyum Gri-Sedan
Selamlar arkadaşlar, İstanbul Pendikte memur olarak görev yapıyorum. Müsaadenizle konuyu yeniden açacağım. 2014 model Mazda 3 Power araç sahibiyim. İstanbul Anadolu bölgesinde işçiliğine güvenebileceğimiz, sohbetine hasıl olacağımız usta tavsiyeniz var mıdır? Şimdilik sadece balata değişimi ve rot balans ayarı yaptırmak istiyorum. Forumda okuduğum kadarıyla herkesin ortak tercihi Adem usta gibi görünüyor ancak ufak tefek işlemler için kendisinden randevu almak zor olabilir
Hocam ufak tefek isler diyip geçme adem ustaya git, gitme diyemem ama bizim araçlarda sağlam usta varsa gerekirse birkaç gün geç olsun işi bilene götür. Bilmeden yapılan her iş maddi manevi büyük sonuçlar doğurabiliyor.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2001 Opel Astra G
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Pendik Merter arası ufak tefek işler için Bursa'ya gitmekten daha zor. :hhhhhh:

Aciliyeti olmayan işleri biriktirip Adem Usta'mı ziyaret etmek daha mantıklı.

Zaten kendisi kontrol ettiğinde göze görülmeyen bir çok tamir/bakım da bulup söyleyecektir.

Buraksayir

Sessiz
Araç Markası
2016 Mazda 3 Sky D
Araç Renk ve Tip
Siyah - Hatchback
Merhaba arkadaşlar
Diyarbakır veya yakın cevre illerden önereceginiz mazda ustası varmı
Mazda 3 1.5 dizel 2016 model aracım

mustcob

Sessiz
Araç Markası
1990 Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
Merhaba, sizden bir konuda yardım almak istiyorum.
Uzun süredir Mazda kullanıcısıyım. İlk aracım 1990 model Mazda 626 idi, şu anda ise 2006 model otomatik Mazda 3 aracımı severek kullanmaktayım.

Geçen gün aracımda tam olarak tarif edemediğim bir ses oluştu. Uğultu veya hafif bir sürtünme gibi bir ses, araç boştayken veya ayağımı gazdan çektiğimde duyuluyor; gaza bastığımda ise kesiliyor. Bu arızayı birkaç ustaya gösterdim. Çoğu, sorunun istavroz kutusundan kaynaklandığını ve otomatik şanzumancıya göstermem gerektiğini söyledi.

Ne yazık ki Çanakkale’de sadece bir otomatik şanzumancı var ve onarım maliyeti olarak 120.000 – 150.000 TL arası bir rakam telaffuz edince moralim bozuldu. Ankara Ostim’deki bir firma ise çıkma şanzıman olduğunu, benim şanzımanımı alarak 1 yıl garantili ve faturalı şekilde 32.000 TL’ye verebileceğini söyledi. Ancak bazı arkadaşlarım bu işin riskli olabileceğini belirterek vazgeçmemi tavsiye ettiler.

Sizden ricam, konusunda gerçekten uzman, güvenebileceğim ve “öpülmeden” işimi halledecek bir usta tavsiyesi vermenizdir.
Şimdiden teşekkür ederim.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2001 Opel Astra G
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Merhaba, sizden bir konuda yardım almak istiyorum.
Uzun süredir Mazda kullanıcısıyım. İlk aracım 1990 model Mazda 626 idi, şu anda ise 2006 model otomatik Mazda 3 aracımı severek kullanmaktayım.

Geçen gün aracımda tam olarak tarif edemediğim bir ses oluştu. Uğultu veya hafif bir sürtünme gibi bir ses, araç boştayken veya ayağımı gazdan çektiğimde duyuluyor; gaza bastığımda ise kesiliyor. Bu arızayı birkaç ustaya gösterdim. Çoğu, sorunun istavroz kutusundan kaynaklandığını ve otomatik şanzumancıya göstermem gerektiğini söyledi.

Ne yazık ki Çanakkale’de sadece bir otomatik şanzumancı var ve onarım maliyeti olarak 120.000 – 150.000 TL arası bir rakam telaffuz edince moralim bozuldu. Ankara Ostim’deki bir firma ise çıkma şanzıman olduğunu, benim şanzımanımı alarak 1 yıl garantili ve faturalı şekilde 32.000 TL’ye verebileceğini söyledi. Ancak bazı arkadaşlarım bu işin riskli olabileceğini belirterek vazgeçmemi tavsiye ettiler.

Sizden ricam, konusunda gerçekten uzman, güvenebileceğim ve “öpülmeden” işimi halledecek bir usta tavsiyesi vermenizdir.
Şimdiden teşekkür ederim.
Mesajının taşındığı bu konunun ilk mesajında, Ankara için otomatik şanzıman usta tavsiyesi var.

32 bin fiyat ve garanti veren yere neden temkinli yaklaşıldı anlamadım, bana makul geldi oysa.

Burhan55

Sessiz
Araç Markası
Mazda
Araç Renk ve Tip
Kırmızı

Japon Car Servis - Cihangir Lök ve Dündar Pekiner ustayı önerebilirim. Yıllardır tek gittiğim yerdir.
Kardeşim senin dediğin yere gittim. Cihangir ustayı da Dündar ustayı da gördüm. Senden de bahsettim. Çok yardımcı oldular sayesinde 100 bin bı masraftan kurtuldum. Tavsiye edilmekten memnun da oldular. Teşekkürler.

bjkmert45

Katılımcı
Araç Markası
Mazda 3 - 2018 G Power
Araç Renk ve Tip
Kardeşim senin dediğin yere gittim. Cihangir ustayı da Dündar ustayı da gördüm. Senden de bahsettim. Çok yardımcı oldular sayesinde 100 bin bı masraftan kurtuldum. Tavsiye edilmekten memnun da oldular. Teşekkürler.
Aleyküm selam sorunun çözülmesine sevindim. Selamlar :harika::)

Üst Alt