Hadi inşallah... elbet birgün geri dönecek, sevindirecek iki gözümün çiçeği
sevindirdi çiçeğim! hayırlısı olsun
Hadi inşallah... elbet birgün geri dönecek, sevindirecek iki gözümün çiçeği
Sunroof açma kapama düğmesinin olduğu komple kabin ön taraf üst aydınlatma lambaları falan hepsi tek üniteymiş sadece kırılan düğme değişemiyormuş maalesef.950 euro + kdv olan parça neymiş? Sadece panelden bahsetmiyorsunuz galiba
Sunroof açma kapama düğmesinin olduğu komple kabin ön taraf üst aydınlatma lambaları falan hepsi tek üniteymiş sadece kırılan düğme değişemiyormuş maalesef.
Linkdeki ürün: MAZDA 3 TAVAN LAMBASI , SUNROOF DÜĞMESİ (09-12 BL) ORJİNAL | Mazda Yedek Parça | Orijinal ve Eşdeğer Sıfır Yedek Parça
burada 15000tl şu an ben 2020 de herterden 950 euro fiyat aldım.
5 ay kadar önce hallettim 12000 tl şeklinde çıkma parça olarak. Gönül ister ki git servise uygun fiyatı ile taktır dönBunlar fazla abartmış fiyatı. Aciliyeti yoksa orijinal olarak yardımcı oluruz.
5 ay kadar önce hallettim 12000 tl şeklinde çıkma parça olarak. Gönül ister ki git servise uygun fiyatı ile taktır dön![]()
Biz niye sineye çekelim hocam memur emeklisi insanlarız. Elimizde iyi kötü 15 yıllık bir araç var. Değil 600 bin 6 milyon verseler satma şansımız yok neticede yerine yenisini koyma şansımız yok. İsterse araç fiyatı 100 bine düşsün ben sadece tek bir yedek parçaya 1 emekli maaşımı vermeyeyim de.Yurt dışında 1 birim olan şey ülkemizde 111 birim oluyorsa bu tartıştığımız konu çerçevesinde değil.
Misalen; 2014 model çok satmış piyasası olan bir marka aracın orijinal hava emiş hortumu yok ama Mazda'da 30 yıllık araçların umulmadık parçası orijinal olarak temin ediliyor.
Sözüm meclisten dışarı; 100 binlik araçlar 600 bin olunca ellerini ovuşturursan 10 liralık parça 100 lira olunca sineye çekmek de lazım.
Özetle, Mazda'da bulunmayan orijinal parça olmaz. Konu tedarik süresi veya ücreti ise bu Mazda kaynaklı bir durum değil.
Reyizim sağolsun uçurdu ülkeyi kimsenin ayakları yere basmıyor. Rabbim başı dururken ayağına taş düşürmesin inşallah.
Hangi servisBu parçayı almadan önce servisten fiyat aldınız mı? Çünkü çıkma için aşırı yüksek bir rakam...
Biz niye sineye çekelim hocam memur emeklisi insanlarız. Elimizde iyi kötü 15 yıllık bir araç var. Değil 600 bin 6 milyon verseler satma şansımız yok neticede yerine yenisini koyma şansımız yok. İsterse araç fiyatı 100 bine düşsün ben sadece tek bir yedek parçaya 1 emekli maaşımı vermeyeyim de.
[automerge]1762336480[/automerge]
Hangi servisAnkara da bir tek herter fiyat verdi oda belçika üzerinden 90 gün bekleme süreli 950 euro. Onun dışında kime nereye sorduysam abi o parça imkansız deyip geçtiler o dönem. Son 1 senedir internette bulunur oldu bende hemen takibe aldım ve bu aldığımı bulabildim 5 ay kadar önce.
BL için lastik basınç sensörü lazım 1 adet oda 10 senedir bozuk.Keşke herterden güncel fiyat alsaydınızŞimdi kayıtlardan kontrol ettim, en son 3 temmuz 2024'te 5500 tl'den satışını yapmışız. Bu tarz illa orijinal olsun dediğiniz şeylerde. Servisten veya bizden mutlaka fiyat alın.
BL için lastik basınç sensörü lazım 1 adet oda 10 senedir bozuk.
10 yıldır yanıyorSon yıllardali araçlarda lastik basınç izleme sistemi Abs Esp gibi beyinler üzerinden tekerlerin dönüşünü hesap ederek uyarı veriyor ama 2010-2020 yıllarındaki fiziki sensörlü araçlarda sensörün zamanla pili bitiyor değişiminide herkes yapamıyor.
Özeliği beyinden kapatıp arıza ışığının sürekli yanmasından kurtulabilirsiniz.
Hatta sizin araçta fiziki sensör iptal edilip ESP beyni üzerinden çalışan sistem yazılım ile tanımlanabilir. Ben Focus 3/3.5 araçlarında bu işlemi çok yaptım. BL kasada da Focus ile ortak platform bir araç diye biliyorum.
BL için lastik basınç sensörü lazım 1 adet oda 10 senedir bozuk.
Yakın olsak bende bir döner ekmek parasına çözerim belki ama ben Karabük'teyim10 yıldır yanıyortofaş yada reno olsa bi döner ekmek parasına ilk girdiğin tamircide halledersin ama mazda olunca böyle oluyor malesef.
Görüşmüştüm bir kaç ay önce ama burada montaj konusunda bir sorun olmuştu tekrar bakayım yazışmalara. Birde bu seti arıyorum orjinal .
Ekli dosyayı görüntüle 74035
sonuçta çalışma var demek abi Türkiyeyi kaderine terk etmemişlerEkli dosyayı görüntüle 74733
"Satış sonrası" ibaresinden; Mazda satışının hali hazırda veya gelecekte olmayacağı anlamını çıkardım ben.
Gerçi, ne olursa olsun çok bi önemi de yok ya...![]()