Ugurarduccc
Sessiz
Meraba arkadaşlar aracımın direksiyon amblemi soyuldu ve rengi attı nasıl değiştirebilirm veya bununla ilgili farklı bi uygulama yapan var mı tavsiyelerinizi bekliyorm
o ne kiPlasti dip uygulayın![]()
Plastik boya diyelimo ne ki![]()
Göz farının altına sürdüğüm kalıcı olmasını sağlayacak bir makyaj altı kremimden sürdüm ben,şimdılık ıdare edıyo. ;DPlastik boya diyelim
Benim kısa farlar için de uygun mudurGöz farının altına sürdüğüm kalıcı olmasını sağlayacak bir makyaj altı kremimden sürdüm ben,şimdılık ıdare edıyo. ;D
cevap verecem sana bulent ama,bızi yıne GEYIK baslık altında kı kısma şutlicaklarBenim kısa farlar için de uygun mudur![]()
cevap verecem sana bulent ama,bızi yıne GEYIK baslık altında kı kısma şutlicaklar![]()
Veli abinin dediği gibi işi kapmışsın hocamcevap verecem sana bulent ama,bızi yıne GEYIK baslık altında kı kısma şutlicaklar![]()
Veli abinin dediği gibi işi kapmışsın hocam![]()
Peki bu amblemin soyulması araç kullanırken elin o bölgeye sürekli temasından mı, yoksa farketmiyor zamanla oluyor mu
Ben de ondan sordum, ambleme çok el koymam bende de olmaz inşallahİlk seçenek... Benimkinin soyulma şekli bunu doğruluyor. Oysa ben oraya el koymam...
Mazda amblemine dokunarak araç sürmek ayrı keyif galiba bu kadar aşınıyorsa demek ki.Ben de ondan sordum, ambleme çok el koymam bende de olmaz inşallah
İnanmazsın belki ama bazen seyir halinde arabanın verdiği keyif ve güvenden dolayı amblemi okşuyorum, aferim oğluma diyorumMazda amblemine dokunarak araç sürmek ayrı keyif galiba bu kadar aşınıyorsa demek ki.
Pek sanmıyorum ama yine de denemekte fayda var, çok maliyetli de değildir zaten, tahminim 40-50 tl civarıdır.Hort bugün de benim amblem soyuldu garanti işler mi ki :-?
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi