O mert bu mertYazmayı unutmuşum Power ve Power Sense paketler önceliğim.![]()
İşte o ben abiO mert bu mert![]()
Abi çok da boş olsun istemiyorum aslında. Vermişken tam vereyim diyorum. 1-2 tane dizel var. Ama İzmirdeki Cihangir usta eski aracımın ustasıydı. Onunla görüştüm. Dizel değil benzinli bak sıkıntı çıkartırsa üzer bizi dedi. O yüzden benzinli önceliğim. Ama şöylede birşey var düzgün benzinlide ilanlarda yok.Temiz bakımlı ve düşük km li olursa refleks de olabilir.
Dizel değil benzinli bak sıkıntı çıkartırsa üzer bizi
Kilisteydi o araç hatırlıyorum. Kaskodaki param yatsa, hemen düşene kapora atıp gidip bakıcam ama daha yatmadı. İnşallah bu hafta yatmasını bekliyorum.3 Gün önce sarı sitede 2018 model benzinli power sense paket 36 bin km de çok güzel bi ilan vardı 1 milyon tl ye 1 günde satıldı araç biraz sabırlı olup ilan kovalamakta fayda var
Antep benim kara liste ilim araç alım satımında.Antepli arkadaşlar yanlış anlamasın, 27 plakaya temkinli yaklaşmakta fayda var.Kilisteydi o araç hatırlıyorum. Kaskodaki param yatsa, hemen düşene kapora atıp gidip bakıcam ama daha yatmadı. İnşallah bu hafta yatmasını bekliyorum.
Aracın pert mi oldu?Kaskodaki param yatsa
Antep, Samandağ, Polatlı, İzmitAntep benim kara liste ilim araç alım satımında.Antepli arkadaşlar yanlış anlamasın, 27 plakaya temkinli yaklaşmakta fayda var.
Çok geçmiş olsunEvet abi. Bi kaza yaptım perte ayırdılar aracı
Geçmiş olsun değerini verdi mi kasko piyasa net değil ya nasıl bir fiyatlandırma yapıyorlar?Evet abi. Bi kaza yaptım perte ayırdılar aracı
İyi bari hangi kaskoDeğerinin çok çok az altı verdi. Beni tatmin etti açıkçası