Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Exige V6 Cup modeli temel alınarak tasarlanan otomobil, mat siyah tavanı ve kırmızı detaylarıyla kolayca ayırt edilebiliyor. Tamamı metalik siyah, gri, gümüş ve beyaz renklerde tercih edilebilen Exige 360 Cup, LED gündüz farlarına, hafifletilmiş ön erişim paneline ve panjurlu motor kapağına sahip. Aracın 17 ve 18 inç büyüklüğündeki alaşım jantları, Pirelli P-Zero Corsa lastikler ile geliyor.

İç mekan değişikleri daha sınırlı da olsa araçta kırmızı/siyah SuedeTex spor koltuklar, beyaz/kırmızı renklerdeki detay dikişleri ve alüminyum vites topuzu gibi spor otomobillere yakışır uygulamalar bulunuyor. Konsol ve koltuk başlıklarındaki “Exige 360 Cup” armaları da gözden kaçmıyor. Bunlar da yetmediyse opsiyon listesinde Alcantara döşeme ve piste sık uğrayanlar için sökülebilir direksiyon, FIA onaylı karbon fiber koltuklar, yangın söndürücü ve acil durum elektrik kesme butonu bulunuyor. Klima sistemi de opsiyon listesinde.

Gücünü 3.5 litrelik süperşarjlı V6 motordan alan pist canavarı, 355 bhp (360 PS / 265 kW) maksimum güce ve 400 Nm (295 lb-ft) maksimum torka sahip. 6 ileri manuel şanzımanla gücünü arka lastiklere ileten araç 0-100 km/h (0-60 mph) hızlanmasını 3.8 saniyenin altında tamamlıyor ve 274 km/h (170 mph) maksimum hıza ulaşabiliyor. Performanstan bahsetmişken, Exige 360 Cup, yüksek performans frenleri, ayarlanabilir süspansiyon, elektronik kilitlemeli diferansiyel, launch control ve 4 farklı sürüş modu (drive, sport, race ve off) sunan dinamik kontrol sistemine sahip. Limitleri daha da zorlamak isteyen alıcılar opsiyon listesinde ayarlanabilir anti-roll bar ve Öhlins yarış amortisörlerini de bulabilecek.

Lotus CEO’su Jean-Marc Gales ise verdiği demeçte “V6 Cup, kendine özgü tasarımı ve inanılmaz pist performansıyla pek çok bilinçli alıcının favorisi. Çarpıcı yeni tasarım özellikleri ve hem yollarda hem de pistlerde gösterdiği olağanüstü performansıyla oyunu bir adım ileriye taşıyan yeni 360 Cup modelinin tanıtımı için çok heyecanlıyım.” dedi. Lotus Exige 360 Cup modelinin üretimi 50 araçla sınırlı olacak ve İngiltere’de fiyatlar 62,995 £’dan (%20 vergi dahil) başlayacak.

cPslZx.jpg

D6TXl8.jpg

kwflKx.jpg

6jxGfo.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,828
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Donanım çok çok iyi olmuş... Tam bir oyuncak... :)
 

Üst Alt