O bende yok üstadFarlar bayağı hoşuma gitti. Arka stoplar ve ön arka sinyallerle parklar için hangi numaraları almalıyım. Çok soru sordum valla![]()
O bende yok üstadFarlar bayağı hoşuma gitti. Arka stoplar ve ön arka sinyallerle parklar için hangi numaraları almalıyım. Çok soru sordum valla![]()
@kadir de olabilir bir ara gördüğü ampulü lede çevirmişti.O bende yok üstadben sadece kısa ve uzun aldım geçtim
Mesajının taşındığı bu Konuyu incelemekte fayda var.Herkese selamun aleyküm 2005 mazda 3 aracım var 2 hafta sonra muayenem var muayeneden sonra bi far ampülleri değiştirmek istiyorum(çevirmelerde ceza yazılmayacak olan cinsinden) hiç anlamam bu işlerden nerede yaptırabilirim geceleri inanılmaz zor görüyorum önümü hiç ışık yaymıyor farlar
Far kablo hattı-tesisatı 90 Watt için uygunmu ?
Standart 55 wattır.Far kablo hattı-tesisatı 90 Watt için uygunmu ?
2005 mazda 3 ün Fabrika çıkışı ampülleri kaç watt ? Lütfen yanlış anlamayın; Geçekten bilmediğim için soruyorum.
Karamio konusunda görselleri vs vardı.Far kablo hattı-tesisatı 90 Watt için uygunmu ?
2005 mazda 3 ün Fabrika çıkışı ampülleri kaç watt ? Lütfen yanlış anlamayın; Geçekten bilmediğim için soruyorum.
90w çok olmaz mı bir de kendim söküp takabilir miyim basit bir işlem mi trickleri var mı önceden sökülmesi edilmesi gereken bi şey yoksa direkt kaputu açıp ampulleri sök tak yapmak yeterli midir ?Ceza ve muayene kısmını bilmem ama niken nova serisi 90w
Tecrübe etmenizi tavsiye ederim.
90w çok olmaz mı bir de kendim söküp takabilir miyim basit bir işlem mi trickleri var mı önceden sökülmesi edilmesi gereken bi şey yoksa direkt kaputu açıp ampulleri sök tak yapmak yeterli midir ?
Standart 55 wattır.
Uzun zamandır 3 araba kullanıyoruz. BL
Uzun kısa olarak.
Söküyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 64677
11 yıllık Orjinalleri çıkartıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 64678
Sıfır orijinal farları takıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 64679
Kadir bey aracının 11 yıllık farlarını söküp, Sıfır orijinal farlar ile yenilemiş. Kadir beyin paylaştığı fotoğraf farkı çok iyi gösteriyor.Herkese selamun aleyküm 2005 mazda 3 aracım var 2 hafta sonra muayenem var muayeneden sonra bi far ampülleri değiştirmek istiyorum(çevirmelerde ceza yazılmayacak olan cinsinden) hiç anlamam bu işlerden nerede yaptırabilirim geceleri inanılmaz zor görüyorum önümü hiç ışık yaymıyor farlar
Ampül kıyaslama görselleri paylaşmıştım sanırım takılı olan philips led ampüle göre lux değeri 5 katı fazla çıkmıştı niken 90w olanınEkli dosyayı görüntüle 74739 Kadir bey aracının 11 yıllık farlarını söküp, Sıfır orijinal farlar ile yenilemiş. Kadir beyin paylaştığı fotoğraf farkı çok iyi gösteriyor.
mogpe06 imkanınız varsa orjinal farları alıp taktırmak en iyisi. yada far camını ve merceğini yeniletmek.
Bence Sadece ampül değiştirmek problemi çözmez..