ÖzgürSeyyar
Katılımcı
Arabamı sattım hala jantlar içimde ukte kaldı yaw. Çok beğenmiştim. Çok yakışmıştıFiyatlara gelin
Nereden nereye
Şahlanan birşeyler var ama ne ki![]()
Arabamı sattım hala jantlar içimde ukte kaldı yaw. Çok beğenmiştim. Çok yakışmıştıFiyatlara gelin
Nereden nereye
Şahlanan birşeyler var ama ne ki![]()
Arabamı sattım hala jantlar içimde ukte kaldı yaw. Çok beğenmiştim. Çok yakışmıştıBu arada 26bin lira olmuş jantlar
Ekli dosyayı görüntüle 71537
Adana Ata Mazda ile görüşmenizi tavsiye ederim.Mazda 2 aracımda kışlık takım için alttaki MX-5 jantı kullanıyorum ama uygun yollu ve tam uyumlu jant göbek takımı bulamadım, önerilere açığım...
Ekli dosyayı görüntüle 71552
Orjinal göbek çok kaliteli durur üstad. Bence paraya kıyıp almalısın mutlaka. Ben 2 yıl filan oldu tanesi 120 lira filandı.Mazda 2 aracımda kışlık takım için alttaki MX-5 jantı kullanıyorum ama uygun yollu ve tam uyumlu jant göbek takımı bulamadım, önerilere açığım...
Ekli dosyayı görüntüle 71552
Fiyat performans olarak aşağıdaki modeller iyidir. Hangisini ucuz bulursan onu al.Hankook k135 ne dersiniz?
Megan 4 araba kayınconun tenekesi Akşam bakacam k135 alırım büyük ihtimalleFiyat performans olarak aşağıdaki modeller iyidir. Hangisini ucuz bulursan onu al.
Hankook Ventus Prime 4 (k135)
Falken ZE310
Hankook k135 ne dersiniz?
Hankook k135 ne dersiniz?
YazlıkNokian
Yazlık![]()
Burada taze öneri yapılmış konu içerisinde de mevcut.Fiyat performans olarak aşağıdaki modeller iyidir. Hangisini ucuz bulursan onu al.
Hankook Ventus Prime 4 (k135)
Falken ZE310
Uygun fiyatlı olsun istersen Michelin üretimi Taurus kullandım yumuşak lastik ve diri duruyordu.Benim aracında aldığımda üstünde 225 40 18 Lassa driveways sport lastikler vardı 2023 üretim ama hiç çıkarılmadan 40000 KM yol yapmış ve önler fazlasıyla aşınmış 2 adet aynı lastikten alıp devam edeyim dedim ama fiyatı oldukça yüksek geldi 4 adet takım almaya karar verdim orijinal 215 45 18 ebatlara mı dönmeliyim yoksa 225 40 18 devam mı etmeliyim birde hangi lastiği önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.