Denerim ustam 60 den sonra titremiyor 60 kadar 20 30 yurarı aşağa gidip geliyorAbi ben de babamın arabasında değiştirmiştim. Takıldığı yeri de ufak bi temizle istersen wd 40 sıkmıştım küçük bi bezle de temizlemeye çalıştım. Tamamen çözmedi ama azalttı.
Bakabildin mi abi düzeldi mi?Denerim ustam 60 den sonra titremiyor 60 kadar 20 30 yurarı aşağa gidip geliyor
Ayni ustam birden hizalninca daha cok yapiyor km teli dişarda kalan kisma ufak bi plasik takoz koydum temizledim ayniBakabildin mi abi düzeldi mi?
Çok para istiyolar ustam orjinele altin satiyolar sankiBenim de arabayı aldığımdan beri aynıydı. hatta kopunca değiştirdiğim de aynıydı. Üstelik her aldığım tel de 1.5 sene anca gidiyordu. Araştırınca yan sanayi kötü kalitede olanların buna sebep olduğunu öğrendim. Servisi aradım ellerinde yoktu, sipariş geçebiliriz ama çok pahalı demişlerdi. En son Ataşehir'den Japon malı km teli aldım. Görüntüsü bile diğer yan sanayilerden farklı ve titreme sorunum çözüldü. Siz de japon malı bakın bence.
Maalesef. Ama en azından orjinalini bulabiliyoruz. Fiat palionun benzin otomatiğini bir ay aradıkAyni ustam birden hizalninca daha cok yapiyor km teli dişarda kalan kisma ufak bi plasik takoz koydum temizledim ayni
[automerge]1782937353[/automerge]
Çok para istiyolar ustam orjinele altin satiyolar sanki
2013 model Opel Astra'nın orijinal hava filtre borusu yok ülkede.Maalesef. Ama en azından orjinalini bulabiliyoruz. Fiat palionun benzin otomatiğini bir ay aradık![]()
İnşallah öğrenmek zorunda kalmayız2013 model Opel Astra'nın orijinal hava filtre borusu yok ülkede.
Kim bilir daha neler yok da, biz bilmiyoruz.