Mazda 626 GD (1987-91) Kilometre İbresi Titreme Sorunu

Tahsin80

Sessiz
Araç Markası
Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Sedan Beyaz
626 91 km göstergesi hızı gösteren ibre salanarak gösteriyor neden yapar km teli koptu dğiştirdim ondan sonra oldu

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2013 VW Polo TDI
Araç Renk ve Tip
Beyaz Hb
Düzgün montaj yapılmamış olabilir, yerine oturmayan şeyler varsa yapar.

Araç Markası
1999 Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
Abi ben de babamın arabasında değiştirmiştim. Takıldığı yeri de ufak bi temizle istersen wd 40 sıkmıştım küçük bi bezle de temizlemeye çalıştım. Tamamen çözmedi ama azalttı.

Burcin94

Sessiz
Araç Markası
1992 - Mazda 323F
Araç Renk ve Tip
Kırmızı Hatchback
Benim de arabayı aldığımdan beri aynıydı. hatta kopunca değiştirdiğim de aynıydı. Üstelik her aldığım tel de 1.5 sene anca gidiyordu. Araştırınca yan sanayi kötü kalitede olanların buna sebep olduğunu öğrendim. Servisi aradım ellerinde yoktu, sipariş geçebiliriz ama çok pahalı demişlerdi. En son Ataşehir'den Japon malı km teli aldım. Görüntüsü bile diğer yan sanayilerden farklı ve titreme sorunum çözüldü. Siz de japon malı bakın bence.

Tahsin80

Sessiz
Araç Markası
Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Sedan Beyaz
Bakabildin mi abi düzeldi mi?
Ayni ustam birden hizalninca daha cok yapiyor km teli dişarda kalan kisma ufak bi plasik takoz koydum temizledim ayni
[automerge]1782937353[/automerge]
Benim de arabayı aldığımdan beri aynıydı. hatta kopunca değiştirdiğim de aynıydı. Üstelik her aldığım tel de 1.5 sene anca gidiyordu. Araştırınca yan sanayi kötü kalitede olanların buna sebep olduğunu öğrendim. Servisi aradım ellerinde yoktu, sipariş geçebiliriz ama çok pahalı demişlerdi. En son Ataşehir'den Japon malı km teli aldım. Görüntüsü bile diğer yan sanayilerden farklı ve titreme sorunum çözüldü. Siz de japon malı bakın bence.
Çok para istiyolar ustam orjinele altin satiyolar sanki

Hasan06

Katılımcı
Araç Markası
2010 Mazda 3
Ayni ustam birden hizalninca daha cok yapiyor km teli dişarda kalan kisma ufak bi plasik takoz koydum temizledim ayni
[automerge]1782937353[/automerge]

Çok para istiyolar ustam orjinele altin satiyolar sanki
Maalesef. Ama en azından orjinalini bulabiliyoruz. Fiat palionun benzin otomatiğini bir ay aradık :)

Üst Alt