Kaza Yapan Şahin'ler Neden İkiye Bölünür?

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Yer: İstanbul. Kontrolden çıkan ve bariyerlere çarpan bir Şahin, ikiye bölündü.

20221204_215215.jpg

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Devirdiği ağaç az daha kalın ve dayanıklı olaydı ikiye bölünmesi içten bile değildi.

Screenshot_20250609-161918.jpg

Biraz önce önümde oldu bu kaza, üç apaçi tip indi içinden kafaları patlamış bir kaç yerinden önemli bir şeyleri yok. Ehliyet var mı diye sordum, üçünden de yok cevabı geldi. Polis gelmeden ehliyetli birini çağırın kazayı ben yaptım desin birde ehliyetsizlikten hacamat olmayın dedim. :islik:

Polis gelene kadar gelmezse ne yapcaz abi dediler, kesin gelecekse kazayı yapınca korktu kaçtı dersiniz.

By_Nisay

Kırmızılı (06JN208)
Araç Markası
Mazda MPV LWEW
Araç Renk ve Tip
Siyah-MPV
Devirdiği ağaç az daha kalın ve dayanıklı olaydı ikiye bölünmesi içten bile değildi.

Ekli dosyayı görüntüle 72963

Biraz önce önümde oldu bu kaza, üç apaçi tip indi içinden kafaları patlamış bir kaç yerinden önemli bir şeyleri yok. Ehliyet var mı diye sordum, üçünden de yok cevabı geldi. Polis gelmeden ehliyetli birini çağırın kazayı ben yaptım desin birde ehliyetsizlikten hacamat olmayın dedim. :islik:

Polis gelene kadar gelmezse ne yapcaz abi dediler, kesin gelecekse kazayı yapınca korktu kaçtı dersiniz.
Eleman gelince inandırıcı olsun diye kafaya haydarla iyi bi vuracaksın :) sen niye yara almadın demesinler, nasibini alsın :D

Veli abinin hot 50 proda kallavi çekmiş fotoyu.

kadir

Kıdemli Üye
Araç Markası
Mazda 3 A/T İmp. 2012
Araç Renk ve Tip
Karamio-Sedan

Ekli dosyayı görüntüle 72963

Ncap testine aldılarmo acaba ;)

Üst Alt