Yer: İstanbul. Kontrolden çıkan ve bariyerlere çarpan bir Şahin, ikiye bölündü.
Dur bakalım 10 yapabilecek miyim? Bastım “Cevap yaz” tuşunaO kadar rahat bölünüyorlar ki, konu bile 9 sayfa olmuş.![]()
Ön ve arkada şase varmış orta şase yokmuş doğal olarak ön ile arkası ayrılıyor.özellikle şasesi çok zayıf
Eleman gelince inandırıcı olsun diye kafaya haydarla iyi bi vuracaksınDevirdiği ağaç az daha kalın ve dayanıklı olaydı ikiye bölünmesi içten bile değildi.
Ekli dosyayı görüntüle 72963
Biraz önce önümde oldu bu kaza, üç apaçi tip indi içinden kafaları patlamış bir kaç yerinden önemli bir şeyleri yok. Ehliyet var mı diye sordum, üçünden de yok cevabı geldi. Polis gelmeden ehliyetli birini çağırın kazayı ben yaptım desin birde ehliyetsizlikten hacamat olmayın dedim.
Polis gelene kadar gelmezse ne yapcaz abi dediler, kesin gelecekse kazayı yapınca korktu kaçtı dersiniz.
Ncap testine aldılarmo acabaDevirdiği ağaç az daha kalın ve dayanıklı olaydı ikiye bölünmesi içten bile değildi.
Ekli dosyayı görüntüle 72963
Biraz önce önümde oldu bu kaza, üç apaçi tip indi içinden kafaları patlamış bir kaç yerinden önemli bir şeyleri yok. Ehliyet var mı diye sordum, üçünden de yok cevabı geldi. Polis gelmeden ehliyetli birini çağırın kazayı ben yaptım desin birde ehliyetsizlikten hacamat olmayın dedim.
Polis gelene kadar gelmezse ne yapcaz abi dediler, kesin gelecekse kazayı yapınca korktu kaçtı dersiniz.