Karşınızda Mustang’ın En Korkutucu Tarafı ”Shelby Super Snake”

mazdasever

Sessiz
Mesajlar
68
Konum
Bursa
Araç Markası
Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Siyah Sedan

Nasıl özel olunurun tam cevabı karşımızda! Shelby American şirketi, yeni nesil bir Mustang ile başlayan projesinin sonunda hayran bırakan bir spor otomobil imzası bıraktı. Shelby’nin geleneksel Super Snake‘lerinin devamı olan makyajlı Mustang, bu sefer daha fazla güç üretecek. Modifiyenin işlemlerinin içerisinde aklınıza ne geliyorsa var. İstemediğiniz kadar güç, ses, ataklık ve göz alıcı karoser!

Videoda gördüğünüz saldırgan pittbull’un içerisinde 5.0L V8 motor bulunuyor. Normalde superşarj destekli ünite standart Shelby Mustang’te olsaydı 710 beygir civarlarında olacaktı. Kademe Super Snake’e çıkarıldığında üretilen güç +90 ps artarak 800 hp oluyor.
https://paratic.com/yeni-ford-raptor-f-150-nurgburgring-test/
İzlediğiniz videodan da anlaşılacağı üzere motor sesi bir yana dursun superşarjın ince tonları insanın içini gıdıklıyor. Etrafa yayılan çığlıklar boşuna değil. Mustang Shelby Super Snake 0-100 aralığı sadece 3.5 saniyede alıyor.

Dış kasa yapısı da en az motorunun ürettiği güç kadar ürkütücü. Diğer versiyonlardan ayırt etmenin kolay olduğunu ön kısımdaki fazladan hava girişleri ve 20 inçlik lastiklerden anlayabilirsiniz.

Body kitle beraberinde, aracın güçlerini karşılayabilecek malzemeler eklenmiş. Son olarak sizde bir Mustang Super Snake almak isterseniz Amerika fiyatına göre 113.445 dolar vermeniz gerekecek.


Kaynak: https://paratic.com
 

Üst Alt