ÖzgürSeyyar
Sessiz
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bahsettiğiniz servislere de gideceğim mutlaka.Bende bu yüzden Boschcar, RS servis gibi yerlerden fiyat almasını önerdimhatta yetkili servis ile de görüşün beklenmedik fiyatlar çıkabilir.
Bahsettiğiniz servislere de gideceğim mutlaka.Bende bu yüzden Boschcar, RS servis gibi yerlerden fiyat almasını önerdimhatta yetkili servis ile de görüşün beklenmedik fiyatlar çıkabilir.
Siz yine de yetkili servislere gidin. İlla mazda olmasına gerek yok. Ben mesela Hyundai Yetkili Serviste boyattım. ATA Hyundai, ATA Subaru, servisler tek el aslında ama ayrı ayrı yerdeler. Hyundai boya işçiliğini bildiğim için orayı tercih ettim. Tabi iş yerimle yanyana olması da bir etkenSanayide 20bin verilen fiyat, serviste en az 40bin verilir tahminimce.. Bu arada benim dediğim yer de tanıdık. Arkadaşım sorun olursa düzelttiririz vs. dedi.
İşin tuhafı, ne Telsim kaldı ne de Ünitel...Siz yine de yetkili servislere gidin. İlla mazda olmasına gerek yok. Ben mesela Hyundai Yetkili Serviste boyattım. ATA Hyundai, ATA Subaru, servisler tek el aslında ama ayrı ayrı yerdeler. Hyundai boya işçiliğini bildiğim için orayı tercih ettim. Tabi iş yerimle yanyana olması da bir etken
Tanıdığı ticarette tanırsın derlerKurumsal kurumsaldır derim çekilirim, garantisi bizzat benim diyene yanaşmam
İşin bu boyutunda garantisiz ürünleri tercih ediyorumİşin tuhafı, ne Telsim kaldı ne de Ünitel...![]()
Vergiden kaçınmak lazım tabe... Fazladan mülteci beslemeye gerek yok zaten... 7-8 tane telefonu bu yöntem ile aldım, kullandım sattım. Garantilik bir durum olmadı çok şükür.İşin bu boyutunda garantisiz ürünleri tercih ediyorumoneplus 7t pro almıştım ilk çıktığında 4500'e garantilisi 9 bindi
Yani kendi telefonumun garantisi bizzat ben olmayı tercih ediyorum. Bozulursa sorgusuz sualsiz yenisini tekrar alabilirim
D: