Altay
Sessiz
Öncelikle merhabalar iyi günler. Aracım Mazda 323F bg kasa klimasiz manuel 16V karbüratörlü ve aracımda karbüratör işçiliği çok kötü daha önce bir yerde revize ettirdim LPG beynini degistirdim ve bazı beyin ısıtma hortumlarını yerleri değişti ama aracım aldığımdan beridir kabaca 23 litre ile 120km civarı gidiyor ve 3bin devir üzerinde çekmiyor vites istiyor 5inci viteste 4 bine kadar çıkıyor ve biraz biraz 130 140 km hızları görüyor maks 160 gördüm daha ötesine denemedim ama performansı yine de düşük geliyor bunların tamamını yaptırabilecek Mazdadan anlayan bir LPG ve karbüratör ustası bilen öneren var mıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyesi olanları da dinlemek isterim daha önce böyle problemler yaşayanlar muhtemel sorunlarını da dinlemek isterim teşekkür ederim iyi günler.Öncelikle merhabalar iyi günler. Aracım Mazda 323F bg kasa klimasiz manuel 16V karbüratörlü ve aracımda karbüratör işçiliği çok kötü daha önce bir yerde revize ettirdim LPG beynini degistirdim ve bazı beyin ısıtma hortumlarını yerleri değişti ama aracım aldığımdan beridir kabaca 23 litre ile 120km civarı gidiyor ve 3bin devir üzerinde çekmiyor vites istiyor 5inci viteste 4 bine kadar çıkıyor ve biraz biraz 130 140 km hızları görüyor maks 160 gördüm daha ötesine denemedim ama performansı yine de düşük geliyor bunların tamamını yaptırabilecek Mazdadan anlayan bir LPG ve karbüratör ustası bilen öneren var mıdır.