ozgur35
Aktif
Abi bnm tel cozunurluk az ya kesintisiz led gibi duruyor ekran daYakından çok kötü duruyor. Sanki ledleri serpiştirmiş bırakmışlar oraya...
Abi bnm tel cozunurluk az ya kesintisiz led gibi duruyor ekran daYakından çok kötü duruyor. Sanki ledleri serpiştirmiş bırakmışlar oraya...
Abi bnm tel cozunurluk az ya kesintisiz led gibi duruyor ekran da
Fakirlik diz boyu
Sağlam güldürdün Özgür.
Yanlis hatirlamiyor isem o hava girisi lastik zeminine falan denk gelen bi kanal hatirlayamadim yada karistiriyor olabilirim ama lastik yuzeyi isisi falan gibi biseyler okumustum
Yok öyle bir şey Kadir.
Bence de kaldır Kadir, çünkü zaten arkası kapalı, delik değil orası.
Söylediğin şey başka araç için geçerlidir belki ama hiç duymadım, ve de hiç sanmıyorum.
Merhaba arkadaşlar bu konuyuda bir hortlatayım dedim Gündüz led i için düşündüğüm bi model var AliExpress de linkini atıyorum. Yorumlar ve projeleri bekliyorum
TRY 13.97 17% İndirim | 1 adet Araba Esnek LED Şerit Otomatik Gündüz Koşu Işık DRL Sürüş Işık Araba Günışığı Sis Lambası 12 V Sinyal lambası Beyaz Buz Mavisi
Gülen yüze çatık kaş farklı bir yaklaşım olmuşKayar led sinyal ve buz mavisi gündüz ledi Ekli dosyayı görüntüle 56150
Sanırım sinsi planları var haince gülümsüyor gibi geldi bana da. TeşekkürlerGülen yüze çatık kaş farklı bir yaklaşım olmuş
Güle güle kullan.
Selamlar;Kayar led sinyal ve buz mavisi gündüz ledi Ekli dosyayı görüntüle 56150
Ucunu atarmısınBuna benzer bir ürün almış. Kendim yapmayı düşünüyorum ama kabloyu nereye çekeceğim ? @ezmocesteri @kadir konu geçmişine bakarsak tecrübe sahibi olduğunuzu tahmin ediyorum Şimdi biri park biri sinyal biri şase olarak kullanacağım. Hangisi park hangisi sinyal bilemedim. Tarif eden olursa mutlu olurum
Ürün yanında değilim ama bu şekilde Kadir abi;Ucunu atarmısın
Siyahı akünün eksi hattına bağla , diğeri ile deneme yap
Anladım desem yalan olur açıkçası 1-2 video izledim, siyahı eksiye bağlayıp sinyal ve parkı soketin içine şaseli kontrol kalemi sokup kontrol ediyor. Park açılınca hangisi sinyal verince hangisi yanıyor diye ona göre kabloyu sıyırıp ek yapıyordu.Siyahı akünün eksi hattına bağla , diğeri ile deneme yap
Sarıda ne yanıyor
Kırmızıda ne yanıyor
Sarı aküde iken kırmızıda bağla ne oluyor
Kırmızı aküde iken sarıyı bağla ne oluyor
Ona göre park ampülü ve sinyal ampulü soketlerine bağlantını yap. Yada kontak kontak için sigorta kutusununa bakman lazım sanırım sunroof olan sigortayı fuse tap ile kullanabilirsin bu kısım ne istediğine göre değişir.
Ölçü aletin varmı ? +/- yi tespit et.(Ölçü aletin yoksa dilini kullanma
Soketlerin içinde +/- yazıyordu diye hatırlıyorum
Kabloları lehimle izole bant ile bantla.
Sigorta için çektiği akıma bak ona göre bi tık üstü sigorta ekleyebilirsin.
Biraz bilgi ile bağlayabilirsin ama bilgi yoksa bence elleme , başkası ellesin.Anladım desem yalan olur açıkçası 1-2 video izledim, siyahı eksiye bağlayıp sinyal ve parkı soketin içine şaseli kontrol kalemi sokup kontrol ediyor. Park açılınca hangisi sinyal verince hangisi yanıyor diye ona göre kabloyu sıyırıp ek yapıyordu.
Bence de elektrik işi problemli. Yanlış bir şey yapar mazallah işin ucu yangına gider. En iyisi bir oto elektrikçiye gidip yaptırmak, yaptırırken izlemekBiraz bilgi ile bağlayabilirsin ama bilgi yoksa bence elleme , başkası ellesin.
Araba P den çıkmıyor diyebilirsin
Kırmızı kabloyu kesmeyin , kestiysen birleştirmeyinBence de elektrik işi problemli. Yanlış bir şey yapar mazallah işin ucu yangına gider. En iyisi bir oto elektrikçiye gidip yaptırmak, yaptırırken izlemek
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi