Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar aracım 2007 mazda 3 hb 1.6 benzinli lpg hiç takılmadı şu resimdeki cihaz var yolda giderken ilk defa şöyle bi uyarı verdi ve kayboldu uyarı. CWT OVER MAX!!! cihazın hata kayıtlarına baktım orda çıkmadı. bu ne anlama geliyor bilen var mıdır acaba
arkadaşlar aracım 2007 mazda 3 hb 1.6 benzinli lpg hiç takılmadı şu resimdeki cihaz var yolda giderken ilk defa şöyle bi uyarı verdi ve kayboldu uyarı. CWT OVER MAX!!! cihazın hata kayıtlarına baktım orda çıkmadı. bu ne anlama geliyor bilen var mıdır acaba Ekli dosyayı görüntüle 55723
aracı aldığımda bu cihaz vardı önceki sahibi taktırmış yetkili serviste de gerekli işte yakıt tüketim ayarıdır set ayarıdır onları yaptırtmış. bugüne kadar hiçbir uyarı vermemişti. sadece uzun süren dur kalklı yolculuklarda lütfen biraz dinlenin uyarısı veriyor başka da bi hata uyarısı çıkarmamıştı bugüne kadar
yani bağlattık orda da bişey çıkmadı gösterge panelinde de herhangi bir arıza ışığı da yok. bilemedik ne uyarısı. internette de bişey bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani bağlattık orda da bişey çıkmadı gösterge panelinde de herhangi bir arıza ışığı da yok. bilemedik ne uyarısı. internette de bişey bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
aracı aldığımda bu cihaz vardı önceki sahibi taktırmış yetkili serviste de gerekli işte yakıt tüketim ayarıdır set ayarıdır onları yaptırtmış. bugüne kadar hiçbir uyarı vermemişti. sadece uzun süren dur kalklı yolculuklarda lütfen biraz dinlenin uyarısı veriyor başka da bi hata uyarısı çıkarmamıştı bugüne kadar