Onur Durtaş
Sessiz
Mazda 3 Bl Aracımda işten eve dönerken yol boyunca sıkıntısız cam açılıp kapanırken evin önüne geldiğimde cam hiçbir şekilde açılıp kapanmıyor. Daha önce başına böyle bir durum gelen var mı acaba ?
Dörtlü takım arıza yapmış olabilir. Veya motora giden kabloda sorun vardır.sadece sol ön cam diğer camlarda problem yok
Motorun kendiside olabilir. Bunlarında marş motoru gibi kömürü zamanla bitiyor.Dörtlü takım arıza yapmış olabilir. Veya motora giden kabloda sorun vardır.
sorun çözüldü dediğiniz gibi yaklaşık 3 4 ay önce hoparlörleri değiştirmiştim takan adam sağolsun tam oturtmamış söketi zamanla çıkmış yerinde tekrar takınca çalışmaya başladı.Kapı kapağını sök bir bak. Bağlantılarda sorun olabilir. Kablo neyim çıkmış olabilir. Yaşandı böyle şeyler.
Birebir aynısını yaşadımsorun çözüldü dediğiniz gibi yaklaşık 3 4 ay önce hoparlörleri değiştirmiştim takan adam sağolsun tam oturtmamış söketi zamanla çıkmış yerinde tekrar takınca çalışmaya başladı.
Mesajının taşındığı bu Konuyu incelemekte fayda var hocam.Merhaba. Bugün araç içi kamerası montajından sonra sürücü tarafı sol ön cam açma-kapama tuşu çalışmadı. Kamera montajı ile alakalı mı bilmiyorum, tesadüf de olabilir. Oto elektrikçiye gittim, o tuştan devre geçmiyor, değişmesi gerekir dediler ama çok da ihtimal vermedim. Tavsiyeleriniz nelerdir? Dörtlü cam açma anahtarını nereden temin edebilirim? Teşekkürler.
Teşekkür ettim abimMesajının taşındığı bu Konuyu incelemekte fayda var hocam.
Orijinali için Buyrun.
Satılık - Mazda 3 BL Orijinal Dörtlü Cam Düğmesi
Mazda 3 BL orijinal dörtlü cam açma düğmesi, sadece auto yazan araçlara uyar. Benim aracımda auto yazmıyor, sadece ayna katlama ve navigasyon tuşlarını çalıştırdı. Deneme amaçlı soketler takıldı. Fiyat 10000 tlwww.mazdagaraj.com
Akü kutup başını söküp taksak işe yarar mı ki? Sonrasında kodlama nasıl yapılıyor, onu da sormuş olayım abiMesajının taşındığı bu Konuyu incelemekte fayda var hocam.
Orijinali için Buyrun.
Satılık - Mazda 3 BL Orijinal Dörtlü Cam Düğmesi
Mazda 3 BL orijinal dörtlü cam açma düğmesi, sadece auto yazan araçlara uyar. Benim aracımda auto yazmıyor, sadece ayna katlama ve navigasyon tuşlarını çalıştırdı. Deneme amaçlı soketler takıldı. Fiyat 10000 tlwww.mazdagaraj.com
Teşekkür ettim abim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akü kutup başını söküp taksak işe yarar mı ki? Sonrasında kodlama nasıl yapılıyor, onu da sormuş olayım abi
En basit yöntem olarak akü kutup başını söküp takıp camları tekrar kodlamak işe yarıyor bazen.Merhabalar abilerim;
Arka sağ camı dörtlü cam düğmesinden indirdim fakat kaldıramadımKendi düğmesinden indirip kaldırabiliyorum fakat dörtlü düğmeden sadece indirebiliyorum. Acep bir soket olayı gibi bir şey midir? Kodlama yapsam işe yarar mı? Yoksa dörtlü düğmeden mi almam lazım ? Tecrübe edinen var mı bu konuda acep?
Okul sezonu açıldı tekrar abi araba hanımda. Ancak hafta sonu müsait bir zaman bulursam deneyeceğim. TeşekkürlerEn basit yöntem olarak akü kutup başını söküp takıp camları tekrar kodlamak işe yarıyor bazen.