Bu Araç Hakkında Görüşleriniz Nelerdir? (III)

Murat Yılmaz

Seçkin Üye
Araç Markası
2012 Mazda 3 BL
Araç Renk ve Tip
Füme
:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Screenshot_20250204_194959_Facebook.jpg

romulus

Aktif
Araç Markası
Sephia
Araç Renk ve Tip
Sedan
Koskoca Mazda Garaj formunda Mazda savunucusu tek kalıyor.
Lada formunda ladalarin kronik hararet sorunu var dedim diye afaroz edilmiştim. Kaldı ki meşhur İstanbul ustasınin çarşaf çarşaf soğutma sistemi revizyonu ile paylaşımları varken.
@Murat Yılmaz iyi ki o foruma denk gelmedin,öz hakiki Akp liler oradaydı. Kadir onların yanında yenikden refah partili olabilir:)
Filtre konusunda eli ayağı düzgün bir filtre ile orijinal filtre arasında fark olacağını düşünmüyorum. Altı üstü kağıt parçası. Bi gibi sarf parçaların orijinal olmasına hiç bir zaman hiç bir aracımda dikkat etmedim bir şey de olmadı. Elektronik parçada olay farklı.
Hyundai forumunda orjinal müptelası bir arkadaş vardı. Isıtıcı buji bildiğim kadarıyla çoğu dizel araçta kronik hata veren parça bunda da lamba yaktirmis. Sanayiden o zamanin parası 4 bujiye 150-200 yerine illa gidip yetkili servise 1500 tl opulmus. Eve gelince bujiyi söküp bakıyor ki 150-200 e almadığı buji ile aynı marka.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
bu araç alınır mı teşekkürler
Artıları (km, diriliği, kozmetiği) eksileri (hasar kaydı, yağ yakması) ile düşününce alınır dedim kendimce.

Yağ konusunu iyi irdelemek lazım.

By_Nisay

Kırmızılı (06JN208)
Araç Markası
Mazda MPV LWEW
Araç Renk ve Tip
Siyah-MPV
Artıları (km, diriliği, kozmetiği) eksileri (hasar kaydı, yağ yakması) ile düşününce alınır dedim kendimce.

Yağ konusunu iyi irdelemek lazım.
Sıfır motor yaptıracagım gözüyle bakarak almak lazım Abi, günü kurtaracagım diyerek alınırsa her geçen gün artan usta ve parça fiyatlarıyla sene sonuna dogru umulmadık bir günde 70binlik olunur +kozmetik boya vs masrafları var tabiki. O kaput 1 ay sonra göze batmaya başlayacak iyice. hem şişirilmiş kaza kaydı var hemde adam gibi toplanmamış, nasıl iş bu. Kanımca alınmaması daha hayırlı :)

olmezozan

#ozanworkz
Araç Markası
Mazda 2 Sport
Araç Renk ve Tip
Beyaz
bu araç alınır mı teşekkürler

Rengine kadar aynı durumda bir araç ile neler çektim, nelerle uğraştım anlatsam roman olur. şimdiki aklım olsa almazdım.
Yakınlarda olsa sıkı bir pazarlıkla parça niyetine alabilirdim, orası ayrı :)

hagakure

Aktif
Araç Markası
2004 Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Şampanya-Sedan
Üst Alt