Peki bu parçaları nerden bulabilirimKlapeler işlevini yitirmiş, suyun yanı sıra egzoz kokusu ve toz da alıyordur muhtemelen. Değiştirmek gerekir.
Her araca olan Üniversal bir parça ise kolaylıkla bulunur. Ben öyle tahmin ediyorum.Peki bu parçaları nerden bulabilirim
Teşekkür ederimHer araca olan Üniversal bir parça ise kolaylıkla bulunur. Ben öyle tahmin ediyorum.
Yoksa, Mazda parçası satanlardan ya da çıkmacılardan bulunabilir.

Güzel günlerde kullanmak nasip olsun, diğer stop ile ton farkı yoktur inşallah.Bir süredir bagaj su alıyor, çok önemsemedim kilit sisteminde kısa devre yaptı. Kiliti hallettik ancak stopdan aldığını içi buharlaşınca anladık. Bugün Ankara da Karacaören ve İvedik oto sanayinde biraz vakit harcadım. Stopçular 1500 TL civarında bir ücret ile 3-4 saatte halledebileceklerini söyledi ancak sağolsun işinin ehli bir stopçu uğraşma dedi buna bu parayı versende randıman alamazsın yenisini al taktır diyiverdi. Yaptırsan bile 3-4 ay sonra tekrar yaşarsın diyor. Neyse sözün özü Sky Oto Parça dan Depo marka yan sanayii nakit havale 3100 TL ye aldım. Elektrikçiye taktıracağım. Taktırınca resmini de atarım.
Ekli dosyayı görüntüle 74564Ekli dosyayı görüntüle 74565
Şimdilik fark görünmüyor, ileride de görünmez inşallah.Takdırdım, Depo marka yan sanayii lamba 3100 TL ampuller iki tarafıda yeniledik 4 adet 150 TL işçilik 200 TL ancak ustam ısrarla orjinal alsaydınız dedi. Orjinal Herter de 17000 TL bir ay sonraya dediler, çıkma 14000 TL dendi. Bakalım ne kadar gidecek, çıkan orjinali muhafaza altına aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 74568