FRKNYRSL
Sessiz
Öncelikle herkese selamlar. Aldığım araçta toplanacak bir kaç yer var bunlardan birisi kırık olan sağ stop lambası. Araç makyajlı kasa ancak üzerinde makyajsız kasa stopları mevcut daha önce de değiştirilmiş büyük ihtimalle makyajlı bulunamayıp bunlar takılmış. Şimdi bende sahibindende bir ilan buldum fotoğraflara göre ellerinde hem makyajlı hem makyajsız mevcut. Sizce değişmişken arabanın özüne uygun makyajlı sete geçiş yapayım mı ?
İkinci olarak Alko otomotiv firmasından buldum burada ismi bir kaç kez geçmiş ancak sahibinden hesabı yeni açılmış o yüzden aynı firma mıdır bilmiyorum daha önce bu firmayla özellikle sahibinden üzerinden alışveriş yapan varsa görüşlerini de yazarsa mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
İkinci olarak Alko otomotiv firmasından buldum burada ismi bir kaç kez geçmiş ancak sahibinden hesabı yeni açılmış o yüzden aynı firma mıdır bilmiyorum daha önce bu firmayla özellikle sahibinden üzerinden alışveriş yapan varsa görüşlerini de yazarsa mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.