Mazda 323 BJ (1999-03) Arka Stop Değişimi Hakkında

FRKNYRSL

Sessiz
Araç Markası
2002 Mazda 323F
Araç Renk ve Tip
Kırmızı - Hatchback
Öncelikle herkese selamlar. Aldığım araçta toplanacak bir kaç yer var bunlardan birisi kırık olan sağ stop lambası. Araç makyajlı kasa ancak üzerinde makyajsız kasa stopları mevcut daha önce de değiştirilmiş büyük ihtimalle makyajlı bulunamayıp bunlar takılmış. Şimdi bende sahibindende bir ilan buldum fotoğraflara göre ellerinde hem makyajlı hem makyajsız mevcut. Sizce değişmişken arabanın özüne uygun makyajlı sete geçiş yapayım mı ?

İkinci olarak Alko otomotiv firmasından buldum burada ismi bir kaç kez geçmiş ancak sahibinden hesabı yeni açılmış o yüzden aynı firma mıdır bilmiyorum daha önce bu firmayla özellikle sahibinden üzerinden alışveriş yapan varsa görüşlerini de yazarsa mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_5452.jpeg
    IMG_5452.jpeg
    399.8 KB · Görüntüleme: 12

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2001 Opel Astra G
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
Aracın orijinali makyajlı ise bence stopları orijinal al. Alko otomotivi duymuşluğum var ama alış veriş yapmadım.

FRKNYRSL

Sessiz
Araç Markası
2002 Mazda 323F
Araç Renk ve Tip
Kırmızı - Hatchback
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bakımları için
05367620939
Japon car servis i tavsiye ederim
6.sanayi
Teşekkürler bakımı yeni yapılmış olarak aldım bunu ışıktan ötürü ceza keserlerse diye öne aldım öyle olunca. Özcan Mazdayı çok duydum ismen, burayı da araştırayım bir.

Üst Alt