Araç Muayene Maceralarımız (Ortak Konu)

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2001 Opel Astra G
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
Bizim emektarı cuma günü muayeneye götüreceğim. Normal yıllık bakımları yapılıyor, far camları bayağı kötü ama temizlemeye 2 bin lira fiyat istiyorlar ve 6 ay sonra yine eski haline dönüyor. Bugüne kadar muayeneden hiç kalmadı araç. Sorun yaşamamak adına yapmam gereken extra şeyler var mı? Yeni muayeneye girip 2700 lira haraç verenlerin önerilerini alabilirim.
Farlar için 50 liraya şok mağazasında pasta görünce aldım uyguladım. Bu çözüm de 6 ay gidiyor. :islik:

Aynı marka pastaya dışarıda 250 lira isteyen şerolar var dikkat et derim.

Frenler, egzoz ölçümü, elektrik aksamı, emniyet kemerleri düzgün çalışsın, klasik hafif kusurlar ile geçer inşallah.

Deae

Katılımcı
Araç Markası
2011 Mazda 3 İmpressiv
Araç Renk ve Tip
Siyah Sedan
Farlar için 50 liraya şok mağazasında pasta görünce aldım uyguladım. Bu çözüm de 6 ay gidiyor. :islik:

Aynı marka pastaya dışarıda 250 lira isteyen şerolar var dikkat et derim.

Frenler, egzoz ölçümü, elektrik aksamı, emniyet kemerleri düzgün çalışsın, klasik hafif kusurlar ile geçer inşallah.
Egsoz muayenesini geçen ay yaptırdım, diğerlerinde bir sıkıntı yok. Şokta hala var mıdır bu ürün acaba? Uygulaması kolay mı?

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2001 Opel Astra G
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
Egsoz muayenesini geçen ay yaptırdım, diğerlerinde bir sıkıntı yok. Şokta hala var mıdır bu ürün acaba? Uygulaması kolay mı?
Ara ara geliyor bu tür zımbırtılar üç harfli marketlere, kıyıda köşede kalan marketlerde olabilir.

Farlara az biraz sür pamuklu bez ile bodoslama giriş, hoşuna gidene, kolun yorulana kadar devam et. Gece de deneme sürüşü yap ve farkı gör lütfen.

:)

Deae

Katılımcı
Araç Markası
2011 Mazda 3 İmpressiv
Araç Renk ve Tip
Siyah Sedan
Enteresan bir şekilde bu muayene çok sakin ve seri bir şekilde tamamlandı. Tam verilen saatlerde ve çok beklemeden hafif kusurlu olarak geçtik 7. muayenemizden. Kusur olarak motor tahrik yağ kaçırma mevcut yazmışlar bende dönerken yolumun üstünde sanayiye uğradım 5 dakika. Bir usta baktı motorda kaçak vs yok hafif terleme var oda bu kilometrede olur dedi. Sonra tam çıkıyordum eğildi baktı şanzıman keçeden yağ kaçağı var böyle binme yağ biterse şanzıman iner vs dedi 3000 lira istedi tamirine. oradan çıkıp başka bir ustaya onun dediklerini söyledim eğildi baktı kaçak maçak yok elletme dedi. Ülkeye bak öğlen vakti kafam yandı döndüm geldim.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2001 Opel Astra G
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
Enteresan bir şekilde bu muayene çok sakin ve seri bir şekilde tamamlandı. Tam verilen saatlerde ve çok beklemeden hafif kusurlu olarak geçtik 7. muayenemizden. Kusur olarak motor tahrik yağ kaçırma mevcut yazmışlar bende dönerken yolumun üstünde sanayiye uğradım 5 dakika. Bir usta baktı motorda kaçak vs yok hafif terleme var oda bu kilometrede olur dedi. Sonra tam çıkıyordum eğildi baktı şanzıman keçeden yağ kaçağı var böyle binme yağ biterse şanzıman iner vs dedi 3000 lira istedi tamirine. oradan çıkıp başka bir ustaya onun dediklerini söyledim eğildi baktı kaçak maçak yok elletme dedi. Ülkeye bak öğlen vakti kafam yandı döndüm geldim.
Klasik, ölümü gösterip sıtmaya razı etme şeysi... Senin içini önce rahatlatıyor sonra başka yerden golü atmaya çalışıyor... Gerçekten kaçak vs varsa bile, yanlış işler.

Geçmiş olsun, kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.

Üst Alt