Ankara'da Mazda Ustası Tavsiyesi

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2001 Opel Astra G
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
Belirgin bir sebebi var mı abi böyle düşünmenin?
Evet var hocam, emin olduğum hususlarda net tavır koyarım.

Küçük bir işlemi yapmak için Gaziantep'ten Ankara'ya gelmen gerekiyor diyen biri belki ustadır ama genel geçer kurallara göre olması gereken kişi değildir.

İlk geldiği dönemde de benzer tavırda olduğu için burada barınamadı, sonra bu ortama ve bana karşı hoş olmayan işler yaptı, ben seviyesine inmedim... Çok boş bir vaktime denk gelirse belki iner uğraşırım, o hakkımı saklı tutuyorum.

Yaşar Durak

Sessiz
Araç Markası
1994 Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Siyah Sedan
Selamlar,

94 Mazda 626 ge motor sedan otomatik şanzıman aracım yaklaşık 2 ayda 1 litre gibi şanzımandan ciddi bir miktar yağ kaçırıyor. Bey otomotiv normalde gittiğim yer ama şanzıman bakmıyor. Sizce sorun ne olabilir ve basit bir conta sorunu ise şanzımanı indirmeyecek bildiğiniz bir usta var mı?
Not: Geçişlerde problem yok vuruntu çok çok nadiren hafif yaptığı oluyor ama yok denecek kadar az. Vitese geçtiğinde hafif bi vızıldama sesi geliyor ama şanzımandan. Gaza basma miktarına ve şanzıma binen yüke göre sanırım azalıyor ve kayboluyor.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
2001 Opel Astra G
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
Selamlar,

94 Mazda 626 ge motor sedan otomatik şanzıman aracım yaklaşık 2 ayda 1 litre gibi şanzımandan ciddi bir miktar yağ kaçırıyor. Bey otomotiv normalde gittiğim yer ama şanzıman bakmıyor. Sizce sorun ne olabilir ve basit bir conta sorunu ise şanzımanı indirmeyecek bildiğiniz bir usta var mı?
Not: Geçişlerde problem yok vuruntu çok çok nadiren hafif yaptığı oluyor ama yok denecek kadar az. Vitese geçtiğinde hafif bi vızıldama sesi geliyor ama şanzımandan. Gaza basma miktarına ve şanzıma binen yüke göre sanırım azalıyor ve kayboluyor.
Öncelikle geçmiş olsun, kolay gelsin.
Forumun usta tavsiyeleri bölümünde şanzıman ustası olarak aşağıda iletişim bilgileri mevcut işyeri tavsiye edilmiş, görüşmende fayda var.

HÇ Otomatik Şanzıman Servisi Bahçekapı Mah. 2472 Sokak E Blok No:37 Şaşmaz (Eski Nakliyeciler Sitesi) Ankara Telefon :0.312.278 1980 GSM :0.542.653 7195

Deae

Katılımcı
Araç Markası
2011 Mazda 3 İmpressiv
Araç Renk ve Tip
Siyah Sedan
4418.jpg

Birde bu usta var şaşmazda.

Üst Alt