Mazda 626 GE (1991-97) Anahtarsız Giriş / Çalıştırma - Uzaktan Çalıştırma - Uzaktan Kumanda İle Bagaj Açma Montajı

HakanEMRE

Aktif
Araç Markası
2004 - HONDA ACCORD
Araç Renk ve Tip
FÜME
file_00000000dad481f4ae1282d6266f248c.png

Güle güle kullanılsın :srnsml:

Yaptırmak isteyenler için yer : Karabük ve Bolu.
Gelemeyip bu sistemlere merakı onlara ürün ve uzaktan montaj desteği sağlanır

Murat Yılmaz

Seçkin Üye
Araç Markası
2012 Mazda 3 BL
Araç Renk ve Tip
Füme
@HakanEMRE mini bir tavsiye, video kapak görsellerini daha sade yapmanı tavsiye ederim. Ben bu tarz videolar karşıma çıkınca direkt eliyorum. Kapak görselini daha hafif tutulup, açıklamalar kısmına bolca bilgi eklenebilir.

HakanEMRE

Aktif
Araç Markası
2004 - HONDA ACCORD
Araç Renk ve Tip
FÜME
Şunuda belirtmek isterim özenle montaj yapıldı. Hiçbir yerde absürt bir uygulama, kablo görüntü kirliliği, kurcalanma hissi yoktur. Bu sebeple portföyümde olmayan araçların montajı 1 ila 2 gün sürüyor

---------------------------------------------------
@HakanEMRE mini bir tavsiye, video kapak görsellerini daha sade yapmanı tavsiye ederim. Ben bu tarz videolar karşıma çıkınca direkt eliyorum. Kapak görselini daha hafif tutulup, açıklamalar kısmına bolca bilgi eklenebilir.

Herşeyi yazmamın sebebi; Google'a da arama yapınca kapak fotoğrafını gösteriyor, bende ne olup bittiğini içeriğe bakmadan anlaşılsın diye yapıyorum, boğucu olduğunun farkındayım.

İkincisi standart kapak fotoğrafı yapmayı düşünüyorum ama montaj yerleri her yerde farklı oluyor.
Yapay zekaya 50 kere komut versende standartı yapamıyor bende en kısa neyse onu yapıp geçiyorum

Yakında bir dükkan açmayı planlıyorum o zaman belki daha sade bişeyler yaparım

Ellerine sağlık olsun Hakan.
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. @1998model 626
Sağol abi Allah razı olsun

Murat Yılmaz

Seçkin Üye
Araç Markası
2012 Mazda 3 BL
Araç Renk ve Tip
Füme
Söver sayar ama yapar kerata

Mesele orada işte :p heavy paket alacaksın kuzu gibi olacak sen ona söveceksin o iş yapacak :koptum:

Sohbet yedeklerini sildim, ekran görüntüsü almakta aklıma gelmedi hiç :) iki gram yüz vermeye gelmiyor hemen cıvıtıyor, ama ben sağlam eğitmiştim onu gıkı çıkmıyordu. Adı grok emmi olmuştu, gemini de cemile olmuştu. Hatta birbirlerinin dedikodularını yaptırırıyordum :koptum:

2026-08-05 123342.jpg

Üst Alt