2016 GMC Terrain

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
GMC, 2016 model Terrain’e büyük güncellemeler yaptı. GMC Terrain’in SL, SLE, SLT ve Denali olmak üzere 4 tane versiyonu var.

NK9fbJ.jpg


SL versiyonunda; C formundaki yeni tampon altı çıtaları, yeni motor kaputu, yeniden tasarlanmış gündüz farları, 18 inç alaşım jantlar ve yeni premium koltuklar başlıca yenilikler.

SLE versiyonunda; SL versiyonuna ek olarak kör nokta uyarı sistemi ve trafik durumu uyarı sistemi standart olarak sunulacak.

ddhRem.jpg

onSaX6.jpg


SLT versiyonunda; SL ve SLE versiyonuna ek olarak Saddle Up olarak adlandırılan deri koltuklar, krom kaplı vites topuzu, 8 yöne ayarlanabilir elektrikli yolcu koltuğu, kırmızı Tintcoat ve buz beyazı Tintcoat özel iki renk seçeneği sunulacak.

Denali versiyonunda ise bu donanımlara ek olarak 19 inç özel jantlar, Light Titanium ve Jet Black iç tasarım seçenekleri standart olarak sunulacak.

Motor seçenekleri ise aynı kalacak. 2.4 litrelik 4 silindirli 182 beygir güç ve 172 Nm tork üreten motor ile 3.6 litrelik V6 silindirli 301 beygir ve 272 Nm tork üreten motor aynen korunacak.

http://youtu.be/OvcnoOOaoZ4
http://youtu.be/0fpP4R3KZ9U
 

Üst Alt