Yeni Opel Corsa Van

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Opel birkaç ay önce makyajladığı Corsa’nın izinden giden yeni hafif ticarisi Corsavan’ı Brüksel’de resmi olarak tanıttı.



Gövde ile bütünleştirilen arka camlar haricinde 3 kapılı versiyon ile aynı görünen araç, iç kısmında amaca yönelik bir takım değişiklikler barındırıyor. Arka koltuğun yerine konumlanan kargo bölümü, çelik veya kauçuk zemin ve yan korumalar sayesinde yükleme esnasında oluşacak hasarlara karşı daha dayanıklı.

Ayrıca kargo bölümünde yükü sabitlemeye yarayan kancalar da unutulmamış. Aracın taşıma kapasitesi önceki nesline göre 21 kg arttırılarak 571 kg a ulaşmış. Kargo bölümü 920 litrelik hacmiyle sınıfında iddialı. B sınıfı olan Yeni Corsavan 4.021 mm uzunluğu, 1.944 mm genişliği, 1.479 mm yüksekliği ile şehir içinde rahat kullanım imkanı tanıyor.

Şu anda Brüksel Otomobil Fuarı’nda ön siparişleri toplanmaya başlanan aracın Opel Eye ön kamera ve sensör sistemi, şerit takip asistanı, trafik tabelası algılama sistemi, ön çarpışma uyarı sistemi gibi opsiyonel donanımları mevcut. Ayrıca 7 inç dokunmatik ekranlı bir IntelliLink bilgi-eğlence sistemi de opsiyonlar arasında.

2015 yılının ilk çeyreği içerisinde bayilerdeki yerini alması beklenen Yeni Opel Corsavan, benzinli ve dizel seçeneklerine sahip olacak. 70 hp güç üreten 1.4 litrelik benzinli veya 95hp güç üreten 1.3 litrelik dizel motor seçenekleri ile gelecek araç, 1.3 CDTI ecoFlex motoru ile 190 nm tork üretirken 3.3lt/100km yakıt tüketiyor ve 88 g/km emisyon değerine sahip.
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,971
Konum
Mudanya
Kağıt üstünde öyle , Türkiye nin yol ve trafik şartlarında mümkünü yok bence.
 

Üst Alt