Yeni Focus RS Resmileşti

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Yeni Ford Focus RS'nin teaser videosu yayınlandı.



Ford tarafından yayınlanan bir video ile Ford Focus RS'nin kesinleştiğini söyleyebiliriz.Kamuflajlı halinde bile agresif bir görüntüye sahip Ford Focus RS,yahminen 2.3 litrelik motorun modifiyeli bir versiyonuna sahip ve bu motor ile yaklaşık 400 beygir gücüne sahip.

4 tekerden çekiş sistemine sahip olacağına kesin gözle bakılan Ford Focus RS'nin resmi bilgileri 3 Şubat tarihinde yayınlanacak.

http://youtu.be/M-5HKThVcYw
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #4
Ford Focus RS'nin 4 çeker versiyonun görüntüleri internete düştü.



Ford'un merakla beklenen modeli Focus RS 4x4'ün görselleri internete düştü.Liquid Blue rengi ile görülen Focus RS 4x4, Ford GT ile aynı rengi paylaşıyor.Normal Focus'a göre daha agresif ve dinamik bir görüntü sahibi olan Focus RS 4x4,daha geniş hava çıkış kanallarına ve bagaj kapağında spoilera sahip.Ayrıca spor süspansiyonları,iki çıkışlı egzozu,çift kollu alaşım jantları ile Focus RS 4x4 ,performans aracı olduğunu kanıtlıyor.



Focus RS 4x4,motor olarak ise 2.3 litrelik 4 silindirli Ecoboost kullanıyor.Bu motor ile 253 beygir gücüne sahip olacak olan Focus RS 4x4,0-100 km/s arasını 5.0 saniyede alıyor.

 

naziii

Katılımcı
Mesajlar
265
Konum
Denizli
Araç Markası
2011 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
Ülkemize fahiş fiyatlarla gelir.Yine intertten videolarını izlemekle kalırız.
 

Üst Alt