Yeni Fiat Doblo, New York’ta

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Yeni Fiat Doblo Bursa’dan ABD’ye gerçekleştirdiğisıradışı yolcuğunu tamamlamaya hazırlanıyor.



Bursa’dan yola çıkan Doblo, Avrupa’daki duraklarının ardından New York’a ulaştı. Yeni Fiat Doblo’nun Avrupa ve Amerika’da izlediği rota ve seyahatin tüm detaylar wwww.dobloamerikaya.com’dan takip ediliyor.

Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretip dünyada yaklaşık 80 ülkeyeihraç ettiği Yeni Fiat Doblo Avrupa ve Amerika’daki otomobilseverlerle buluşmak için başladığı yolculuğunda sona yaklaştı. 19 Ocak günü Bursa’dan yola çıkan Yeni Fiat Doblo, karayoluyla Belgrad, Zagrep, Lübyana, Torino ve Paris’ten sonra Londra’yı geçti. 7 günde 7 ülke gezen araç, denizyoluyla ulaştığı Amerika’daki yolculuğuna RAM logosuyla devam ediyor.

ABD’de Baltimore, Washington, Atlantic City’den geçerek New York’a ulaşan Fiat Doblo ProMaster City Özgürlük Anıtı, Empire State binası, 11 Eylül Anıtı, Central Park, ünlü 5. Cadde gibi New York’un en popüler mekanlarını ziyaret etti. New York’tan sonra Pittsburgh, Cleveland’a doğru yol alacak PromasterCity, Amerika kıtasında 7 günde 7 eyalat geçip 2.500 kilometre yol kat ederek Detroit’teki FCA Genel Merkezi’ne varacak.

AutoBest Jüri Üyesi, deneyimli gazeteci Okan Altan tarafından gerçekleştirilen seyahatte,www.dobloamerikaya.com web sitesi üzerinden Yeni Fiat Doblo’nun ziyaret ettiği şehirler tanıtılırken, gezilecek yerler, tarihi mekanlar ve çeşitli lezzet durakları hakkında da bilgiler veriliyor.

“Doblo Amerika’ya” projesiyle ilgili bilgi veren Fiat Pazarlama Müdürü Özgür Süslü, “Yeni Fiat Doblo’yu ihraç edileceği pazarlara daha yakından tanıtmak, dünya çapında eriştiği başarısının altını çizmek, gücü ve dayanıklılığını ortaya koymak amacıyla, Bursa’dan ABD’ye yolculuğunu sembolize eden Doblo Amerika’ya projemizde sona yaklaşıyoruz. Geçtiği tüm şehirlerde Fiat Doblo’nun gördüğü ilgiden çok mutlu olduk. Hafif ticari araç pazarının en çok tercih edilen modelini yenileyerek, RAM markası altında PromasterCity adıyla otomotivin kalbi ABD’ye ihraç ediyoruz. Doblo Amerika’ya projemiz; Fiat markasının olduğu kadar Türk otomotiv tarihinin de en başarılı hafif ticari araç modellerinden biri olan Doblo’nun gücünü tüm güzergahlarda bir kez daha gösterdi.” dedi.
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
Bursa dan Amerikaya kadar gidebilmiş demek, bence onu arkadan takip eden bir yedek parça ve usta dolu araba vardır
 

Üst Alt